Bli starkare i Marklyft, TGU, kettlebellsving, Axelpress eller knäböj 


8-12 veckors

Träningsplan

Bli starkare i något av de angivna rörelserna med en korrekt periodisering enligt de principer som bland annat de sovjetiska tyngdlyftarna använde!

Min tanke när jag satte ihop programmet var att skapa ett program med en korrekt progression för att du ska bli starkare i de kanske viktigaste övningarna som finns. Fördelarna med att bli stark i just de här rörelserna är många och det är enligt mig en övningarna som de flesta borde ha i sitt träningsprogram.

”Träningsplanen” är ett "System" som möjliggör att man efterhand blir starkare och bygger på samma principer som de sovjetiska tyngdlyftarna använde sig av gällande periodisering.

Det unika med programmet är helt enkelt periodiseringen. Där du får ett program som sträcker sig över 8-12 veckor med innehållande 3 stycken träningspass/vecka. Du får angivna set, repetitioner och vikt som är uträknade efter vad du lyfter som maximalt i ett lyft av din önskade rörelse.

Med den tydliga progressionen som programmet har, så kommer du att bli starkare över tid. Allt du behöver ha är kontinuitet i din träning, vilket innebär att du varje vecka följer schemat enligt plan.

Så länge du lyckas med det, så kommer dina resultat att komma. Var tålmodig och noggrann!

Det här får du:

Träningsplanen innefattar 3 stycken träningsprogram som skickas till din angivna e-postadress i form av ett pdf-dokument. Träningsplanen är upplagd efter att du ska träna marklyft 3 ggr/vecka, med helst en vilodag mellan varje pass. I ditt program är det angivet hur många set, reps och vikt som du ska lyfta. Vissa pass är kortare och vissa är längre. Efter dina 8-12 veckor testar du ditt max igen.

Allt jag behöver från dig är hur mycket vikt som du tar i ett maxlyft, hur ung du är, hur lång du är och vad du väger, det lägger grunden för ditt program.

Beställ ditt program genom att fyll i nedanstående formulär.
Välj din önskade träningsplan

Din signatur

följ mig på facebook
följ mig på instagram

Gustav  Folkesson

VD

PERSONLIG TRÄNARE

MASSÖR

Telefonnummer

0708982360

E-postadress

gustav@yoursuccessvaxjo.se

Org.nummer: 19860218-2738

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2013-2022 Your Success Växjö. All Rights Reserved

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram