Be strong,

to be useful

För dig som vill ha ett mer personligt medlemskap hos någon som tar DIN träning på allvar!

Om konceptet

 

2013 startade jag mitt företag Your Success Växjö, där jag mestadels arbetar som personlig tränare.

Under de här åren har jag hunnit med att utföra över 7000+ PT-timmar, 8000+ massage behandlingar, lett träningsgrupper, inspirerat på företag, skapat en mängd olika onlinetjänster, skapat ett militärinspirerat äventyr som jag kallar Den Stora Utmaningen, initiativtagare till Vidingehem triahtlon och mycket mera.

Jag har också genom åren blivit coachad av flera olika coacher runt om i världen, som ses som dom främsta inom sina områden.

Under 2019 tog jag fram ett koncept gällande gruppträning som är unikt, där jag vänder mig till dig som vill ha ett mer personlig medlemskap. Konceptet hade premiär den 1:e april 2020.

Till skillnad från alla träningsanläggningar är antalet medlemmar begränsat till 100 stycken. Tack vare begränsningen i antalet medlemskap, så har jag möjligheten att följa varje individ så att hens träning blir effektiv. Det är jag som skapar alla passen, det är jag som leder alla passen, det är jag som periodiserar alla passen. Alla pass med dess övningsval är noga utvalda. Det kommer inte att vara några "trendiga" och en massa "coola" övningar. Jag fokuserar endast på träning som ger resultat efter hur kroppen är gjord för att röra på sig. Inga krusiduller, bara bra träning som bygger på en massa vetenskap och en stor dos med erfarenhet.

 

I grund och botten handlar konceptet om tron på en sund och naturlig träning utan maskiner. Back to Basics, helt enkelt.

 

Jag har en grundsyn i hur människan bör röra på sig och det genomsyrar hela konceptet vid val av pass och övningar.

Jag besitter en stor kunskap och erfarenhet. Jag vet att din tid är dyrbar, så för mig är det viktigt att du får ut maximalt av den tiden som du lägger ner på din träning hos mig. Det är vad jag kallar tidseffektivt.

 

Konceptet bygger på att göra din kropp användbar på riktigt. För mig innebär det att du ska ha en nivå av fysik som ger dig goda möjligheter att klara av det som du kan ställas inför. 

Träningen kommer att göra dig funktionell på riktigt!

 

Jag kommer att göra allt jag kan för att göra dig starkare och uthålligare. Jag är personlig och försöker att se varje individ. För mig är det av yttersta vikt att du trivs och känner dig trygg och att din utveckling sker i form av ett samarbete med mig. Jag tillsammans med dig, ska gör dig till den bästa fysiska versionen av dig själv!

 

Jag kommer inte att trycka ner dig, utan tvärtom, göra allt för att lyfta dig!

Jag erbjuder pass som bygger en stark grund, effektiva pass som tränar på alla dina kvaliteter, pass som förbättrar din uthållighet i löpning och i längre marscher med vikt, pass som tar din styrka till en helt ny nivå.

För mig kommer utförandet alltid först. 

 

All träning är såklart utomhus, året om, i alla väder!

följ mig på facebook
följ mig på instagram

Gustav  Folkesson

VD

PERSONLIG TRÄNARE

MASSÖR

Telefonnummer

0708982360

E-postadress

gustav@yoursuccessvaxjo.se

Org.nummer: 19860218-2738

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2013-2021 Your Success Växjö. All Rights Reserved

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram