Be strong,

to be useful

För dig som vill ha ett mer personligt medlemskap hos någon som tar DIN träning på allvar!

Om konceptet

 

2013 startade jag mitt företag Your Success Växjö, där jag mestadels arbetar som personlig tränare.

Under de här åren har jag hunnit med att utföra över 7000+ PT-timmar, 8000+ massage behandlingar, lett träningsgrupper, inspirerat på företag, skapat en mängd olika onlinetjänster, skapat ett militärinspirerat äventyr som jag kallar Den Stora Utmaningen, initiativtagare till Vidingehem triahtlon och mycket mera.

Jag har också genom åren blivit coachad av flera olika coacher runt om i världen, som ses som dom främsta inom sina områden.

Under 2019 tog jag fram ett koncept gällande gruppträning som är unikt, där jag vänder mig till dig som vill ha ett mer personligt medlemskap. Konceptet hade premiär den 1:e april 2020.

Till skillnad från alla träningsanläggningar är antalet medlemmar begränsat till 100 stycken. Tack vare begränsningen i antalet medlemskap, så har jag möjligheten att följa varje individ så att hens träning blir effektiv.

Det är jag som skapar alla passen, det är jag som leder alla passen, det är jag som periodiserar alla passen. Alla pass med dess övningsval är noga utvalda. Det kommer inte att vara några "trendiga" och en massa "coola" övningar. Jag fokuserar endast på träning som ger resultat efter hur kroppen är gjord för att röra på sig. Inga krusiduller, bara bra träning som bygger på en massa vetenskap och en stor dos med erfarenhet.

 

I grund och botten handlar träning som förbättrar din GRUNDFYSIK.

 

Jag har en grundsyn i hur människan bör röra på sig och det genomsyrar hela konceptet vid val av pass och övningar.

Jag besitter en stor kunskap och erfarenhet. Jag vet att din tid är dyrbar, så för mig är det viktigt att du får ut maximalt av den tiden som du lägger ner på din träning hos mig. Det är vad jag kallar tidseffektivt.

 

Konceptet bygger på att göra din kropp användbar på riktigt. För mig innebär det att du ska ha en nivå av fysik som ger dig goda möjligheter att klara av det som du kan ställas inför. 

Träningen kommer att göra dig funktionell på riktigt!

 

Jag kommer att göra allt jag kan för att göra dig starkare och uthålligare. Jag är personlig och försöker att se varje individ. För mig är det av yttersta vikt att du trivs och känner dig trygg och att din utveckling sker i form av ett samarbete med mig. Jag tillsammans med dig, ska gör dig till den bästa fysiska versionen av dig själv!

Jag erbjuder pass som bygger en stark grund, effektiva pass som tränar på alla dina kvaliteter, pass som förbättrar din uthållighet i löpning och i längre marscher med vikt, pass som tar din styrka till en helt ny nivå.

För mig kommer utförandet alltid först. 

Vi använder oss ffa av kroppen och kettlebells som redskap, men även pinnar och traktordäck förekommer.

 

All träning är såklart utomhus, året om, i alla väder!

Vanliga frågor

Hur lång uppsägningstid är det på ett medlemskap?


- Your Success Växjö erbjuder medlemskap utan bindningstid. Medlemskapet gäller tills vidare/löpande (betala per månad) tills kunden säger upp medlemskapet. Medlemskapet ger dig fritt antal gruppträningspass/månad enligt vad som erbjuds. Uppsägning av löpande månadsdebitering: Medlemskapet kostar 600 kr/mån (debiteras månadsvis i förskott) och har ingen bindningstid. Dock skall medlemmen informera om eventuell uppsägning via mail till gustav@yoursuccessvaxjo.se. Avtalet fortsätter löpa månadsvis tills kunden säger upp avtalet eller tills tjänsten tar slut, tappar giltighet. Avtalet kan när som helst sägas upp dock senast 5 dagar innan nästkommande månadsdebitering sker (debiteringsdag), i annat fall sker debitering för nästkommande månad. Debiteringsdag är den dagen (datum) som du blev medlem och registrerade ditt betalkort på hemsidan www.yoursuccessvaxjo.se och följaktningen Wondr eller med andra ord den dagen som ditt registrerade betalkort blir debiterat för medlemskapet.
Hur avslutar jag mitt medlemskap?


- Du meddelar Gustav att du vill avsluta ditt medlemskap genom att skicka ett mail till gustav@yoursuccessvaxjo.se. Dock skall medlemmen informera om eventuell uppsägning via mail till gustav@yoursuccessvaxjo.se. Avtalet fortsätter löpa månadsvis tills kunden säger upp avtalet eller tills tjänsten tar slut, tappar giltighet. Avtalet kan när som helst sägas upp dock senast 5 dagar innan nästkommande månadsdebitering sker (debiteringsdag), i annat fall sker debitering för nästkommande månad. Debiteringsdag är den dagen (datum) som du blev medlem och registrerade ditt betalkort på hemsidan www.yoursuccessvaxjo.se och följaktningen Wondr.
Vilken plats är träningen på?


- Träningen äger rum på olika platser runt om i Växjö. Men oftast håller vi till på Högstorp, Kampaängen, Kalahöjden eller Katedralskolan. När du är medlem och ska boka in dig på ditt önskade pass så ser du vilken plats ni ska vara på. En del pass äger även rum i Rottne.
Kan man prova på er träning eller måste man bli medlem först?


- Japp. Du kan enkelt genom vårt bokningssystem boka in dig på ett pass och prova på innan du bli medlem.
Hur blir jag medlem?


- Du trycker på "Bli medlem" som du finner i menyn. Du blir då länkad till en ny sida där du följer instruktionerna.
Till vem vänder sig denna träningen?


Träningen är för alla då den tack vare våra utbildade tränare kan anpassas för att passa alla. Träningen håller hög kvalitet och det är för dig som tar din träning på allvar. Beroende på vilket pass som du väljer, så förväntas olika krav på dig. Träningen kommer att ge dig resultat. Vi leverar redskapet, du gör jobbet. Träningen vänder sig till de som delar och eller uppskattar/är nyfikna min filosfi kring hur man bör träna.
Är all träning utomhus oavsett väder?


- Jajemensan. Stärkande, eller hur?
Vilken typ av träning är det? Vad kan jag förvänta mig?


- Vi erbjuder träning för att träna på kroppen alla kvaliteter. Beroende på vilka kvaliteter så kommer du uppleva det olika jobbigt. Du kanske är super stark men orörlig, då kommer de passen som utmanar din rörlighet vara mer jobbiga. Vi erbjuder träning med pass där övningarna är noga utvalda för att kunna göra dig så funktionell som möjligt.
Hur betalar jag?


- Med betalkort. När du blir medlem registerar du ditt betalkort. Varje månad kommer avgiften för medlemskapet att debitera ditt kort. Vilken dag beror på när du registerarade dig. Om du gjorde det tex. den 5:e augusti så kommer ditt kort att debiteras den 5:e i varje månad.
Vilket datum dras medlemsavgiften?


- Vilken datum beror på när du registerarade dig. Om du gjorde det tex. den 5:e augusti så kommer ditt kort att debiteras den 5:e i varje månad.
Har ni någon åldergräns?


- Japp. 18 år.
Var kan jag läsa om medlemsvillkoren?


- Det kan du göra här...
Hur bokar jag?


- Det gör du enklast genom att trycka på knappen "Boka pass" som du finner i menyn.
Behöver jag ta med mig något till passen?


Läs i information till varje pass. Det vanligaste är följande. 1. Kläder efter väder. 2. Fylld vattenflaska. 3. Till alla pass förutom löpträning så behöver du ta med dig något typ av underlag, yogamatta eller liknande.

följ mig på facebook
följ mig på instagram

Gustav  Folkesson

VD

PERSONLIG TRÄNARE

MASSÖR

Telefonnummer

0708982360

E-postadress

gustav@yoursuccessvaxjo.se

Org.nummer: 19860218-2738

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2013-2021 Your Success Växjö. All Rights Reserved

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram