grupp-62.jpg

Gruppträning

i Växjö och i rottne

 

med fokus på att förbättra din grundfysik

utomhus året om under ledning av en personlig tränare (PT)

Träning i en familjär, positiv och avslappnad miljö där det inte spelar någon roll om du är nybörjare eller avancerad.

Om träningen

 

I grund och botten handlar det om träning som förbättrar din GRUNDFYSIK.

 

Jag har en grundsyn i hur människan bör röra på sig och det genomsyrar hela konceptet vid val av pass och övningar.

Jag besitter en stor kunskap och erfarenhet. Jag vet att din tid är dyrbar, så för mig är det viktigt att du får ut maximalt av den tiden som du lägger ner på din träning hos mig. Det är vad jag kallar tidseffektivt.

 

Träningen bygger på att göra din kropp användbar på riktigt. För mig innebär det att du ska ha en nivå av fysik som ger dig goda möjligheter att klara av det som du kan ställas inför. 

Träningen kommer att göra dig funktionell på riktigt!

 

Jag kommer att göra allt jag kan för att göra dig starkare och uthålligare. Jag är personlig och försöker att se varje individ. För mig är det av yttersta vikt att du trivs och känner dig trygg och att din utveckling sker i form av ett samarbete med mig. Jag tillsammans med dig, ska gör dig till den bästa fysiska versionen av dig själv!

Jag erbjuder pass som bygger en stark grund, effektiva pass som tränar på alla dina kvaliteter, pass som förbättrar din uthållighet i löpning och i längre marscher med vikt, pass som tar din styrka till en helt ny nivå.

För mig kommer utförandet alltid först. 

Vi använder oss ffa av kroppen och kettlebells som redskap, men även pinnar och traktordäck förekommer.

 

All träning är såklart utomhus, året om, i alla väder!

Hur funkar det?

Bli medlem (fyll i formuläret längst ner på sidan)

För att bli medlem och börja träna hos mig, så måste du fylla i nedanstående formulär. Det gör du bäst i början av varje månad i samband med faktureringsdagen (den 1:e i varje månad).

Your Success Växjö erbjuder medlemskap utan bindningstid. Medlemskapet gäller tills vidare/löpande (betala per månad) tills du väljer att  säga upp ditt medlemskap. Medlemskapet ger dig tillgång till fritt antal gruppträningspass/månad enligt vad som erbjuds. Både i Växjö och i Rottne. Priset per månad för medlemskapet är 600 kr inklusive 6% moms.


Uppsägning av löpande månadsdebitering

Medlemskapet kostar 600 kr/mån (debiteras månadsvis i förskott) och har ingen bindningstid. Dock skall medlemmen informera om uppsägning via mail till gustav@yoursuccessvaxjo.se senast 5 dagar innan nästkommande månadsdebitering (se nedan).
Avtalet fortsätter löpa månadsvis tills kunden säger upp avtalet eller tills tjänsten tar slut, tappar giltighet. Avtalet kan när som helst sägas upp dock senast 5 dagar innan nästkommande månadsdebitering sker dvs den 1:e i varje månad (debiteringsdag), i annat fall sker debitering för nästkommande månad. 

Prova-på

För dig som vill vara med på träningen, men vill först prova på och se om det är något för dig, så är du varmt välkommen att "Prova på" ett pass innan du tecknar dig för ett medlemskap. Hör gärna av dig till mig innan, så jag vet att du kommer.

När du är medlem så behöver du inte boka in dig på något pass, utan det är bara att komma, helt oanmäld, till vilket pass du önskar.

Inplanerade marscher (uppdateras efterhand)

Datum

Rottne - 20/1 - Klockan 09:00-12:00 - Samling vid Rottnegården.

Växjö - 20/2 - Klockan 09:00-12:00 - Samling vid Katedralskolan (framsidan).

Teckna ditt medlemskap
Typ av medlemskap

Din signatur

följ mig på facebook
följ mig på instagram

Gustav  Folkesson

VD

PERSONLIG TRÄNARE

MASSÖR

Telefonnummer

0708982360

E-postadress

gustav@yoursuccessvaxjo.se

Org.nummer: 19860218-2738

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2013-2021 Your Success Växjö. All Rights Reserved

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram