Pris

1800 kr för 12 veckor, 2 pass/vecka.

Datum och tider

x Första träningen 7/1-2020.

x Sista träningspasset 29/3-2020.

x Tisdagar kl. 19:00-20:00

x Söndagar kl. 19:00-20:00.

Plats

Oftast på en gräsplan mellan Blåklintsvägen och Solrosvägen.
Eventuell parkering av motorfordon sker på villagatorna!

Anmälan görs till
E-postadress:

gustav@yoursuccessvaxjo.se
eller
Telefon:

070-89 82 360
 
Du får sedan ett bekräftelsemejl om du kommit med eller ej.

Anmälan är bindande
Dvs när du väl har anmält dig så går det inte att hoppa av, fakturan kommer att komma ändå.

OBS!!! All träning sker utomhus! Så kom ombytt och ta med dig en fylld vattenflaska.

Vi kommer möjligtvis att hålla till på olika platser runt om i Rottne.

 

Gruppen kommer att bestå av 10-25 personer!

 

OBS!!!!! Först till kvarn! (sista anmälningsdag är den 5:e januari).

Erica, deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

 

"Jag har egentligen aldrig tränat regelbundet sedan jag gick på högstadiet. Tiden har varit full av andra intressen och motivationen inte funnits då kroppen känts ok och jag under hela tiden haft ett bra förhållande till min både min kropp och min vikt.
År 2014 skadade jag min rygg på jobbet och mitt andra barn var i åldern när man vill bli buren och lyft dagarna i ända. Då uppenbarade det sig att min rygg och bål var för svag och vardagsmotionen som att cykla och gå inte längre räckte till. I korta perioder efter det har jag försökt att masa mig iväg till gruppträning som bodypump, spinning mm men aldrig fått det till någon rutin. Jag kände ofta efter ett tag att det blev enformigt och tråkigt, med följd av jag slutat gå dit. Min man som är min motsats vad gäller träning och har alltid tränat kontinuerligt och mycket, har över tid försökt att peppa mig att ta tag i min träning framförallt för att stärka kroppen. Innan jag bestämde mig för att prova Gustavs gruppträning hade min man pratat varmt om denna under lång tid då han var med i en grupp och jag tänkte att ”prova” kan man ju göra men med skräckblandad förtjusning så att säga. Min form kontra min mans är som två motpoler, han har kondition och styrka och jag inget av det.
Så slutligen anmälde jag mig till en sex veckors träning på sommaren och släpade mig dit. Där möttes jag av ett gäng med allt ifrån tränade till lite mer otränade som jag. Efter första passet hade jag blodsmak i munnen men jäkla kul var det, så jag dök upp på nästkommande pass med och sedan löpte det på. Felställningar och egenheter jag har haft tillbaka i tiden när jag tränar, ”petar” Gustav till så man gör rätt och så var och en av oss alla med olika träningsbakgrund får ut max av träningspasset. Till min glädje gjorde vi olika saker med olika fokus på varje träning och i slutet av dessa sex veckor kände jag att detta ville jag absolut fortsätta och pröva en längre tid under hösten, och det var så det började.
Det bästa med gruppträningen är att det är variation och att alla utifrån förutsättningar får ut mesta möjliga. Det passar alla oavsett form och har du en skada eller är vissen så hjälper Gustav en att träna utefter de förutsättningarna med kunskap och öga för det bästa i den stunden. Det finns en hjärtlighet i gruppen och man peppar och hjälper varandra. Jag önskar verkligen att fler upptäckte denna typ av träning och idag är jag definitivt starkare och kanske framförallt piggare än jag varit på ett bra tag".

följ mih på facebook
följ mig på instagram

Gustav  Folkesson

VD

PERSONLIG TRÄNARE

MASSÖR

Telefonnummer

0708982360

E-postadress

gustav@yoursuccessvaxjo.se

Org.nummer: 19860218-2738

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2013-2021 Your Success Växjö. All Rights Reserved

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram