top of page

Läs nedan om vad några av mina kunder har att säga om vårat samarbete

Screenshot_20231023_161412_Instagram.jpg

Erica, deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

 

"Jag har egentligen aldrig tränat regelbundet sedan jag gick på högstadiet. Tiden har varit full av andra intressen och motivationen inte funnits då kroppen känts ok och jag under hela tiden haft ett bra förhållande till min både min kropp och min vikt.
År 2014 skadade jag min rygg på jobbet och mitt andra barn var i åldern när man vill bli buren och lyft dagarna i ända. Då uppenbarade det sig att min rygg och bål var för svag och vardagsmotionen som att cykla och gå inte längre räckte till. I korta perioder efter det har jag försökt att masa mig iväg till gruppträning som bodypump, spinning mm men aldrig fått det till någon rutin. Jag kände ofta efter ett tag att det blev enformigt och tråkigt, med följd av jag slutat gå dit. Min man som är min motsats vad gäller träning och har alltid tränat kontinuerligt och mycket, har över tid försökt att peppa mig att ta tag i min träning framförallt för att stärka kroppen. Innan jag bestämde mig för att prova Gustavs gruppträning hade min man pratat varmt om denna under lång tid då han var med i en grupp och jag tänkte att ”prova” kan man ju göra men med skräckblandad förtjusning så att säga. Min form kontra min mans är som två motpoler, han har kondition och styrka och jag inget av det.
Så slutligen anmälde jag mig till en sex veckors träning på sommaren och släpade mig dit. Där möttes jag av ett gäng med allt ifrån tränade till lite mer otränade som jag. Efter första passet hade jag blodsmak i munnen men jäkla kul var det, så jag dök upp på nästkommande pass med och sedan löpte det på. Felställningar och egenheter jag har haft tillbaka i tiden när jag tränar, ”petar” Gustav till så man gör rätt och så var och en av oss alla med olika träningsbakgrund får ut max av träningspasset. Till min glädje gjorde vi olika saker med olika fokus på varje träning och i slutet av dessa sex veckor kände jag att detta ville jag absolut fortsätta och pröva en längre tid under hösten, och det var så det började.
Det bästa med gruppträningen är att det är variation och att alla utifrån förutsättningar får ut mesta möjliga. Det passar alla oavsett form och har du en skada eller är vissen så hjälper Gustav en att träna utefter de förutsättningarna med kunskap och öga för det bästa i den stunden. Det finns en hjärtlighet i gruppen och man peppar och hjälper varandra. Jag önskar verkligen att fler upptäckte denna typ av träning och idag är jag definitivt starkare och kanske framförallt piggare än jag varit på ett bra tag".

20200912_085505.jpg

Hans, deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

- "No Excuses,
.
Den bästa träningen är den som blir av. Jag brukar skämtsamt säga att jag alltid drömt om att bli träningsnarkoman. Det lär inte hända utan träning för mig är något jag verkligen måste bestämma mig för och prioritera hårt bland alla måsten. Den träning jag lyckats hålla igång längst i mitt liv är den med Gustav.
.
Jag är inne på mitt fjärde år, förvisso med blandad närvaro men varje gång jobbet eller bekvämligheten vunnit har jag saknat Gustavs träning och efter ett tag kommit igång igen.
.
Skälen är flera men i grunden är det sundheten i Gustavs upplägg som gör att jag återvänder. Jag märker att träningen är bra för kroppen helt enkelt. Träningsvärk, självklart, men övningarna är allsidiga och bygger grundstryka i hela kroppen så jag upplever att min kropp mår bra och känns stark utan slitskador och krämpor.
.
Gustav har en härlig integritet, lyhörd, uppmärksam och flexibel men samtidigt viker han inte en tum från att träningen genomförs. Oavsett väder eller eventuella krämpor hittar han lösningar. Har du ont i ett knä eller har en sliten hälsena så finns en alternativ övning. Och råder det ösregn med marken översvämmad så gör vi övningarna stående.
.
Vi tränar alltid utomhus, oavsett väder och årstid. Helt klart underskattat. Att lämna ett varmt kontor i vintermörkret för att ge sig ut för en timmes träning i regn känns ofta motigt men belöningen efter avslutat träningspass är härlig.
.
Allsidigt, kunskapsbaserat och utmanande. Your Success är ett bra namn, rekommenderas varmt för vem som helst. Ung som gammal, otränad eller atlet. Gustav utmanar dig på din nivå och gruppen är öppen och välkomnande.utgår från sin egen dagsform som bara kan bli bättre om viljan finns!"

Screenshot_20230706_091918_Instagram.jpg

Läs om vad Julia tycker om att ha mig som sin personliga tränare.
.
- "Gustav levererar alltid proffsigt bemötande, kunskap och behovsanpassad service. Gustav ser hela människans behov i träning, både för kropp och själ som anpassas och är flexibelt upplagd efter dagsbehoven vid träningstillfället.
.
Gustavs peppande och positiva anda gör att jag upplever positiv effekt efter varje PT tillfälle".

Läs om vad Cecilia tycker om att ha mig som sin personliga tränare.
.
- "Cecilia Lefévre, 41 år snart.
Jag började träna för Gustav 2016, ett år efter att mitt första barn föddes.
Det jag kände var att höften var instabil och jag hittade inte styrkan där.
Med Gustavs hjälp återfick jag styrka, självuppskattning och glädje i träningen.
Gustav hjälpte mig även under min andra graviditet vilket kändes tryggt och bra.
Sedan dess har jag tränat med Gustav med varierad frekvens. Ibland varje vecka och nu är det en gång / månad.
Ett stort plus är att Gustav kommer hem till mig.
Jag får träningspass som är anpassade efter mig, varenda skavank och varenda styrka.
Pga olika åkommor, nu senast en diagnos av ledgångsreumatism behöver jag en hel del anpassning i träningen och även hjälp med nya övningar som kan funka.
Det känns väldigt tryggt att träna med Gustav för han kan allt om mig.
Hans enorma intresse för varje individ, för att hitta alternativ och för att stärka en inifrån och ut är något som jag verkligen uppskattar.
Gustav har en enorm kunskap och man verkligen ser hur hans hjärna tänker ut vad som blir bäst för mig när vi ska testa nya övningar.
.
Att träna med Gustav är en av de bästa investeringar jag har gjort både för kroppen och huvudet.
.
Jag rekommenderar Gustav varmt, till alla som vill investera i sig själva.
.
Mvh Cissa".

Screenshot_20230706_091901_Instagram.jpg
Screenshot_20230706_091933_Instagram.jpg

Läs om Hanna tycker om min gruppträning.
.
- "Har alltid tyckt om att träna och då som vuxen föredragit gruppträning på gym. Sedan barnen kom har jag dock haft ett längre uppehåll från träningen, förutom löpningen som tidsmässigt varit lättast att få till i familjelogistiken.
Fick tips av en vän om Gustavs gruppträning och följde med på ett prova på pass i höstas och blev fast!
Tränar nu 2 gånger i veckan med Rottnegruppen. Att få vara utomhus med omväxlande pass, personlig feedback och gemenskapen och peppningen i gruppen får mig att stortrivas. Viktigast av allt är att ha hittat tillbaka till träningsglädjen och de positiva effekter det för med sig för kropp och knopp!".

Läs om hur Anna tycker det är att ha mig som sin personliga tränare.
.
- "Löparknät var dåligt. Och det blev inte bättre av att jag fastnade i en gren när jag åkte skidor, hängde upp och ner ett tag och var helt övertygad om att knät hamnat ur led.
Kan man då året efter åka på två skidresor till Alperna, cykla mountainbike och köra Vasaloppspinning i fyra timmar? Svaret är ja, Gustav har hjälpt och pushat mig till stordåd. Jag har jobbat med mitt tålamod, lärt mig att ta med mig träningen dit jag är (jobbar en hel del i Stockholm, går fint att träna på hotellrum) och sett till att musklerna i knät håller för påfrestningar. Det är självklart fortfarande dåligt ibland, men skillnaden är enorm. Jag avskyr att känna mig begränsad och nu gör jag inte det längre. Tack Gustav för det!

Screenshot_20230706_091954_Instagram.jpg
Screenshot_20230706_092008_Instagram.jpg

Läs om vad Henrik tycker om min gruppträning.
.
- "Har tränat lite mer ett år med Gustav. Träningen är rolig, omväxlande och bäst av allt - vi är alltid utomhus. På köpet får vi dessutom riktigt effektiv träning. Jag har blivit snabbare, starkare, rörligare och fått bättre kondis under det senaste året. Träningen går att anpassa till vår egen nivå samtidigt som vi gör en hel del moment tillsammans och kan peppa varandra. Härlig träning helt enkelt!".

Läs om vad Sofia tycker om min gruppträning.
.
- "Jag började träna med Gustav efter sommaren 2019, fyra månader innan hade jag fått vår son Albin och kände att jag ville komma igång med träningen igen efter min graviditet. Såg information om det på Instagram och fördelen med att det fanns så nära hemmet lockade. Innan har jag tränat olika lagidrotter, främst handboll som jag slutade med då jag blev gravid. Har tränat på gym tidigare och gått på olika pass men aldrig känt mig ”hemma” där utan saknat gemenskapen ett lag har. I Gustavs gruppträning är vi alla på olika nivåer och det fungerar ändå perfekt att träna tillsammans då vi hjälps åt och sporrar varandra, precis som i ett lag. Därför tycker jag om Gustavs gruppträning extra mycket. Sen är Gustav en mycket noggrann och hjälpsam tränare som har koll på oss alla så vi utför våra övningar på rätt sätt. Bra upplägg på träningen med en lugnare del först och sedan en pulshöjande del på slutet. Att träna ute året om är friskt och härligt då man verkligen får uppleva årets alla olika väderförhållanden".

Screenshot_20230706_092035_Instagram.jpg
Screenshot_20230706_092046_Instagram.jpg

Läs om vad Björn Blom tycker om min gruppträning.
.
- "Har haft förmånen att träna med Your Sucess Växjö (YSV) i ca 6år, och hoppas ha möjlighet att fortsätta även framöver.
.
YSV erbjuder genomtänkta träningspass med variation, men samtidigt kontinuerligt sammansatta övningar så man stärker sin kropp funktionellt.
.
Uppskattar att det är rörlighet som i mitt fall är åsidosatt annars, för att sedan gå över till mer fysiskt utmanande avslutningar där du utmanar dig själv efter dagsform.
.
Ett stort plus är att vi är utomhus i ur och skur.

Screenshot_20230706_092111_Instagram.jpg

Titti, deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

 

 

- "Började träna för Gustav hösten 2019.
Med i bagaget hade jag då långvariga problem med ljumskar och höfter, vilket gjort mina möjligheter till träning och att kunna rida min häst, näst intill omöjlig under många månader.
Det jag kunde läsa (facebook) kring upplägget på Gustavs träning, fick mig nyfiken och hoppfull att kanske denna träning, kunde vara vägen tillbaka, till en vardag utan smärta och glädjen att kunna träna/motionera/fungera igen.
Och så här långt kan jag säga att denna träning har gett mig precis detta. Är inte framme fullt ut ännu..men framstegen kommer tätare för varje vecka.
Träningen är omväxlande, ingen muskelgrupp blir bortglömd, koordination och styrka vävs ihop.
Och att vi sen har fantastiskt roligt i gruppen är en bonus många fler borde uppleva.
Att möta samma ansikten och den fina gemenskapen i gruppen, är av stor betydelse för mig, framförallt när motivationen är lägre eller latmasken gör sig påmind.
Gustav är en fantastisk ledare/tränare med härlig förmåga och massor med kunskap som får oss att prestera lite mer där man inte trodde man kunde. Samtidigt mycket noga med att se om man är redo att utmana sig mer eller kanske backa lite och lyssna på kroppen.
Rekommenderar varmt Gustavs träning – jag kommer fortsätta !!
//Titti".

Ida, deltagare i min träningsgrupp i Rottne.

"Jag har varit med i Gustavs träningsgrupper i över ett år nu. Detta är den typ av träning som passar mig perfekt och är den som faktiskt blir av. Jag har alltid tyckt om att träna och innan jag började hos Gustav så spelade jag en del innebandy, lite fotboll och var med på diverse gruppass. Men med gruppassen var man tvungen att komma ihåg att boka in för varje vecka, och det var lätta att hoppa över om man inte kände för det. Därför passar Gustavs grupper väldigt bra, med fasta tider och dagar i veckorna. Att dessutom få vara utomhus är toppen! Jag gillar hur passen är upplagda, med kombination av rörlighet, styrka och puls, med fokus på överkropp och underkropp varannan gång. I början av varje gruppstart brukar vi göra olika tester, som vi sedan gör igen efter X-antal veckor. Detta är kul och ett kvitto på att man har förbättrats. Jag är mycket piggare nu och har inte ont i axlar och nacke som jag hade innan, då en stressig dag kunde ge mig sprängande huvudvärk. Jag är dessutom nu gravid och har tränat under första halvan av graviditeten, tanken är att även fortsätta under andra halvan, med start nu i Januari. Det känns tryggt att Gustav kan korrigera mig om jag utför en rörelse fel, eller hitta en alternativ övning om det finns något som jag inte bör eller kan göra. Jag ser fram emot en ny gruppstart med alla härliga människor som coachar och hejjar fram varandra, det är en härligt gemenskap! Jag rekommenderar denna träningen väldigt starkt, det bästa är att alla kan vara med och man utgår från sin egen dagsform som bara kan bli bättre om viljan finns!"

Screenshot_20231023_161444_Instagram.jpg
Screenshot_20230706_092156_Instagram.jpg

Ida är deltagare i min träningsgrupp i Växjö. Läs nedan vad hon tycker om träningen.
.
- "Gruppträningen med Gustav är väldigt rolig och har varit ett perfekt sätt för mig att stärka upp min kropp igen efter min graviditet.
.
Den är inkluderande då många i gruppen träningsmässigt är på olika nivåer och trots detta kan träna tillsammans och utföra samma övningar.
.
Att träna utomhus oavsett väder är uppfriskande och ger mycket energi. Träningen är utmanande och varierande men också med återkommande övningar som ger mig möjlighet att lätt se att både min styrka och kondition förbättras".

Screenshot_20230706_092240_Instagram.jpg

Det här är Pontus. För ca 6 månader sen fick jag förtroendet av hans omtänksamma arbetsgivare att hjälpa honom med att bygga upp hans kropp igen efter en svår arbetsolycka.
Resultatet av Pontus och mitt samarbete blev lyckat och vi är inte färdiga än. Eftersom Pontus har ett jobb som är väldigt aktivt, med många tunga lyft och utmanande arbetsställningar, så förstod han snabbt att om han skulle kunna komma tillbaka till sitt arbete igen, så måste han börja träna för att "hålla".
.
Läs nedan vad Pontus tycker om vårat samarbete.
.
- "Den 4/4 2019 var jag med om en arbetsplatsolycka i form av ett högre fall, detta resulterade då i sjukskrivning i 3 månader på grund utav fraktur i ländryggskota 2 och 3. När jag kom tillbaks till jobbet så visste jag att de krävdes enorm träning. Det var då jag jag träffade Gustav första gången. Jag valde att använda honom i första hand istället för att gå till en sjukgymnast då min chef samt hans fru rekommenderade honom starkt. Idag den 15/1-20 så har jag kommit en lång bit på vägen som jag är super nöjd med. Jag trodde inte att jag skulle återhämta mig efter denna olyckan på den "korta" tiden! Det allra bästa är att Gustav alltid kommer till mitt jobb och hjälper mig med nya övningar som jag kan kämpa på med i hemmet. Samt att han alltid på dagtid är kontaktbar för frågor och funderingar. Jag rekommenderar Gustav starkt som PT".

Screenshot_20231023_161522_Instagram.jpg

Ida, deltagare i min träningsgrupp i Rottne.

"Det senaste året har jag varit föräldraledig och då lyckats att få in en bra rutin i min träning i form av löpning och Korpenfotboll. När fotbollssäsongen var över och det dessutom var dags att börja jobba igen, var jag rädd att jag skulle tappa träningen. För tre månader sedan hoppade jag därför på Your Success och Gustavs koncept med gruppträning.
Gustav bjuder på en variation av roliga och utmanande övningar, där han lägger mycket fokus på teknik. Vi jobbar oftast parvis eller i lag, där vi samarbetar och coachar varandra, men väljer ändå individuellt hur mycket man vill utmana sig själv. Förutom att jobba med bland annat kroppen och kettlebells som redskap finns följande på schemat; vi lyfter, släpar och välter lastbilsdäck, stenar och stockar. Björngång verkar dessutom vara en favorit hos både tränare och deltagare. Gustav är lyhörd, noggrann, peppande och lägger lika mycket fokus på alla i gruppen.
Eftersom vi håller till bara ett stenkast hemifrån, blir det väldigt lättillgängligt. Att vi dessutom alltid är utomhus i den friska luften är ett stort plus. Tack vare den här gruppträningen har jag kunnat bibehålla en kontinuitet i min träning. Jag ser även detta som ett bra komplement till både löpningen och fotbollen. Jag utmanar mig själv på alla pass och känner mig smidigare och starkare. Jag ser fram emot de halvåret som återstår med detta härliga Rottnegäng och jag kommer sannolikt att hoppa på en period till."

Eva, deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

 

- "Har tränat hos Gustav i snart 1 år. Min dotter övertalade mig att börja. Det ångrar jag inte.Det är en rolig tuff varierande gruppträning, som alltid utövas utomhus i ur och skur. Ibland tränar vi i lag, parvis eller själva. Det blir aldrig enformigt. Vi använder mycket kettlebells b.l.a under träningen. Gustav har bra koll på varje individ i gruppen. Rättar oss i övningarna, samt berömmer oss. Kan verkligen rekommendera Your Succses m Gustav //Eva".

Screenshot_20230706_092122_Instagram.jpg
Screenshot_20230706_092144_Instagram.jpg

Karin, deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

- "Jag var en aktiv tjej som alltid höll igång på olika sätt. Sedan kom familj och med det nya vanor och ovanor. Jag blev passiv på ett sätt som inte var hållbart men visste inte hur jag skulle komma igång - och med vad?! När min hund lämnade oss försvann promenaderna, vid den tiden den enda fysiska aktivitet jag hade. Informationen om Gustavs träning fick jag under en fika, av en gammal vän som redan var med, så den kakan visade sig vara en bra investering.
Min medverkan i Gustavs gruppträning har möjliggjort en stor förändring till det bättre i mitt liv. En förändringsresa startade och har fortsatt. Gustavs träning har varit den största enskilda faktorn i att få igång mig och hitta glädjen i att träna. Det har gett mig så många fina effekter i form av kraft, mod och en självbild som börjar överensstämma inombords/externt.
När jag inspirerat berättar om träningen för andra brukar jag säga att jag känner mig som att jag är med i växelvis Biggest loser (syftar på mina Burpees) och Mästarnas Mästare (i mina bästa stunder). Då och då kommer en kommentar från någon att jag blivit snabbare än tidigare och att jag utför en övning perfekt. I höstas, tidigt en morgon ute på jobbresa, var rulltrappan trasig på en tågperrong. Tidigare hade jag mött detta med en suck men nu sträckte jag på mig och såg utmaningen i att avverka den där trappan så snabbt som möjligt.
Att vara utomhus är så härligt. Den mest naturliga miljön för människan gör så gott och det blir också större ytor för lite annorlunda övningar. När pulsen peakar och det nästan inte går att få luft vare sig ut eller in - då är jag glad över att stå under bar himmel.
För att komma igång var det viktigt för mig att vara en i en fast grupp, med den förväntan som finns att alla kommer i den mån det är möjligt. Och det gör vi - för denna träning vill vi inte missa! Även med någon skada deltar vi på det som fungerar och ges alternativ för att kunna genomföra övningar. De flexibla bokningssystem som oftast finns på dagens träningsställen, kräver disciplin som kan vackla i en nystart och önskad grupp kan vara fullbokad. Två fasta tider i veckan är självklara i planeringen och prioriteras.
Gustav besitter en fantastisk kombination av att vara den stränga ledaren och samtidigt personen som ger ett snabbt och medkännande, engagerat svar på sms om det är något. Han har omsorg om alla, ser var och en i gruppen och har alltid tips till den som behöver. Varje pass är mycket genomtänkt och upplägget är varierat. Hans gedigna kunskap och ett oerhört engagemang inför uppgiften skapar trygghet och motivation. Jag har vågat testa mina gränser och utmanat mig som aldrig tidigare.
En dimension som är härlig är pepp och snack med träningskompisarna. När vi vid ett tillfälle sprang upp och ned i en backe och jag möter dem som är långt före mig får jag uppmuntrande ord som där och då ger mig sådan glädje och sporrar mig att kämpa. Under träningen kommer ofta lite kul kommentarer och folk bjussar på skämt och sig själva. Skratt och fniss förekommer samtidigt som vi har fokus!"

Christina är deltagare i min träningsgrupp i Växjö. Läs om vad hon tycker om träningen.
.
- "Det finns många saker jag gillar med Gustavs gruppträning.
Övningarna och passen är varierande och man vet aldrig vad Gustav tänker hitta på. Det är lite av tjusningen, just att inte veta vad som komma skall.
.
Jag är själv förvånad hur man relativt snabbt kan bygga upp styrka o smidighet med rätt enkla övningar. Redskap är oftast bara kettlebell o rundstavar. Ibland blir det däck o militärbårar också. Som sagt övningarna varierar från smått till stort.
.
Jag tränar i Gustavs grupp för att det är ett perfekt komplement till min löpträning som jag också gillar. Jag har insett att denna typ av träningen är ett mer eller mindre måste, om jag ska fortsätta löpträna.
.
Att få vara utomhus oavsett årstid eller väderlek är en annan faktor som jag värdesätter högt.
När man avslutat träningspasset är man alltid TRÖTT men också väldigt glad.
.
// Christina

Screenshot_20230706_092213_Instagram.jpg
Screenshot_20230706_092207_Instagram.jpg

Jennie är deltagare i min träningsgrupp i Växjö. Läs nedan vad hon tycker om träningen.
.
- "Sedan i höstas är jag med i Gustavs Växjö-grupp och jag gillar verkligen den här träningsformen! Oavsett väder tränar vi utomhus och det är riktigt skönt både för kropp och huvud.
.
Inget träningspass är det andra likt, vilket gör träningen både varierad och väldigt rolig. Gustav har en tanke bakom alla övningar vi får göra och vissa pass utmanas vi mer individuellt, medan vi andra gånger får kämpa tillsammans i mindre grupper. Jag upplever att Gustav ser alla i träningsgruppen och han klurar snabbt ut vilka knappar han ska trycka på för att få alla att ge det där lilla extra! Det är något som jag uppskattar mycket! Jag gillar att passen både innehåller styrka, teknik och kondition i en väldigt bra blandning och att vi alltid har roligt tillsammans när vi tränar!".

Emelie, PT-kund.

"Jag har alltid varit en aktiv person med hästar och hundar som tar upp min fritid. Men trots detta började kilona ticka på och högintensiv träning saknades. Efter misslyckade försök med viktnedgång och träning på egen hand kände jag att det var dags att ta hjälp av en PT. Jag tog kontakt med Gustav och i slutet av juli träffades vi och satte upp långsiktiga mål. Gustav är grym på att motivera och anpassa träningen efter ens behov och förmåga. Fördelen för mig är att Gustav kommer hem till en och träningen är anpassad för att kunna utföras hemma vilket passar mig bra då jag inte behöver lägga tid på att ta mig till och från gymmet. Träningen har gjort mig starkare och stabilare i kroppen och konditionen har förbättrats mycket. Viktmässigt har jag hittils gått ner 14 kg (knappt 5 månader) och planen är att fortsätta med Gustav som PT under 2018 för att nå mina mål och skapa en hållbar livsstil".

Screenshot_20231023_161538_Instagram.jpg
Screenshot_20231023_161645_Instagram.jpg

Niclas, PT-kund.

"Mars 2016, smärta och tabletter. Hade bestämt mig för att sluta med tabletterna och börja ändra kost och träna bort allt det onda.
På fruns inrådan bokade jag en tid med Gustav. Det har blivit 1,5 år av rörelseglädje. Smärtfri, skadefri. Tidigare har jag tränat hårt och skadat mig, tvingats till rehab, tränat igen osv osv.
Träningen med Gustav är rolig – han utmanar mig och min kropps rörelse med saker jag aldrig skulle prova. Nu har vi ändrat träningen från må bra till prestation och det är skitkul. Jag hade alltid varit lite sugen på att testa triathlon och 2017 i maj körde jag min första tävling. Gustav inte bara skapar ett program som gör att jag är starkare, rörligare och snabbare än jag varit på flera år, jag är dessutom skadefri. Bilden visar en övning jag knappt kunde utföra för ett år sedan och nu når jag foten. Han coachar mig att må bra. Det är full fart på jobbet med många resdagar men med programmen från Gustav når jag resultat. Jag gillar att Gustav utmanar mig, sätter mål med vart jag skall nå, skapar träningsprogram för det jag vill uppnå. Vi har roligt och jag ser framemot många pass med Gustav framöver. Jag har låtit Gustav ta han om prehaben då vi nu lägger in massage en gång i månaden för att ta hand om musklerna. Massagestunderna blir också ett tillfälle för samtal kring livet och det uppskattar jag verkligen. Vill du ha resultat och må bra – ring Gustav".

Mikael "Nisse", deltagare i min träningsgrupp i Rottne.

"Jag har varit med i Rottnegruppen i tre år nu och det har gett mig mycket. Eftersom jag tidigare bara mängdtränade löpning och cykling, så var de bra att få in rörlighet och styrka i träningen. Min kroppshållning har blivit bättre, jag har blivit starkare och fått bättre balans. Gruppträning är fantastiskt roligt och vi är et glatt gäng som har trevligt tillsammans. Gustav är duktig på att lyssna och se till varje enskild persons förmåga och möjlighet till utveckling. 
Jag kan varmt rekommendera Gustav som personlig tränare".

Screenshot_20231023_161704_Instagram.jpg

Anna, PT-kund.

 

"Efter en tuff graviditet med efterföljande komplikationer var min kropp väldigt svag. Jag bestämde mig för att ta hjälp med att få en starkare kropp, för att vara säker på att jag byggde upp den på rätt sätt och i rätt ordning. På rekommendation kontaktade jag Gustav och det är jag mycket nöjd med. Han är otroligt duktig på att lyssna in vilka behov jag har, hur mina förutsättningar såg ut vid starten men också hur det ändrats under resans gång. Till en början var det mycket rörlighet och balans för att i nästa  steg sen kunna lägga på belastning samt börja träna upp konditionen. Han har anpassat programmen för att jag ska kunna göra dem varsomhelst, något som var viktigt för mig. Det är en bra mix så man inte tröttnar och med jämna mellanrum har vi bokat tid där han testar min status och byter ut ev övningar. Han är också mycket fokuserad på att göra övningarna rätt så man får ut mesta möjliga av dem. Jag har fått tillbaka rörligheten, känner mig betydligt starkare och tycker att det är riktigt roligt att träna igen. För att ta det ytterliggare ett steg har vi även diskuterat kosten, där Gustav har gett mig bra inspel på vad jag behöver för att må bättre och orka mer.  I kombination med detta har jag även fått massage för att mjuka upp och lösa spänningar i kroppen. Även här har Gustav en lyhördhet och arbetar väldigt fokuserat. Om du behöver hjälp/komma vidare inom ett specifikt område, eller om du som jag vill ta ett ett större helhetsgrepp kan jag varmt rekommendera dig att boka ett första möte med Gustav".

Stefan, deltagare i min träningsgrupp i Rottne

"Efter en dubbelsidig höftledsoperation för ett antal år sedan så har min träning varit lite väl ensidig med största del landsvägscykling. Jag sökte efter någon form av träning där man tränar upp rörlighet och styrka i hela kroppen. Jag blev nyfiken på vad Gustav hade att erbjuda och anmälde mig till ett 5-veckors program våren 2016 för att se om det var något för mig. Jag fastnade för upplägget med en ”lugnare” del med styrka/rörlighetsövningar och en andra halva med pulshöjande övningar, sen tycker jag om att vara ute och träna. Gruppträning tilltalar mig  för man sporrar och pushar varandra hela tiden, sitta på cykel blir lite ensamt emellanåt. Man är med på sina egna villkor och gör så gott man kan i alla övningar. Nu är jag inne på mitt 2:a år och jag har tror jag blivit både starkare och rörligare. Jag kan med glädje rekommendera Gustavs träningsgrupper för alla oavsett träningsbakgrund".

Screenshot_20231023_161729_Instagram.jpg
Screenshot_20231023_161740_Instagram.jpg

Sofia, deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

 

"Ett år efter ett jag hade fått barn, så började jag träna för Gustav i en grupp. Det var min jobbkompis som föreslog att vi kunde börja tillsammans. Hon hade redan tränat för honom innan. Det enda jag hade gjort efter graviditeten var att gå ut och gå. Jag ville stärka upp min kropp och framförallt magen. Dock kändes det läskigt att göra det på egen hand. Därför passade en sådan här grupp perfekt.Jag gillar att man kör rörlighet första halvan och sista halvan kör man puls. I princip är alla övningar sådana jag aldrig skulle göra själv. Ett exempel är att dra däck. Sen skulle jag aldrig använda den vikten som Gustav ger mig och det är ju bra, så man verkligen utmanar sig själv! Det känns att man tränar igenom hela kroppen och jag har haft konstant träningsvärk sedan jag började. Vilket jag tycker är så bra!Jag är verkligen så himla nöjd med denna typ av träning. Det känns skönt att äntligen ha hittat något för mig. Efter jag slutade med innebandy och fotboll har jag varit på gymmet någon månad och lite gruppträning här och där. Dock har allt alltid runnit ut i sanden efter några månader. Dessa passen vill man inte missa, plus att Gustav verkligen märker om man inte är där!"

Screenshot_20231023_161757_Instagram.jpg

Åsa, PT-kund och deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

"Att vara kund hos Gustav uppfyller flera önskningar i en! Han är välutbildad och kunnig i det han jobbar med. Han möter alltid varje person där den är och arbetar utifrån det. Han har ett helhetstänk i uppdraget och ser till hela människan.
Vid gruppträningspassen blir varje deltagare alltid sedd och det gör att man ger det där lilla extra. Samtidigt är han bra på att få oss att gå utanför komfortzonen. Vi behöver inte vara rädda för att inte kunna utföra en övning. Han tar sig alltid tid att visa den som behöver, så att vi utför övningen på ett korrekt sätt.
Förutom gruppträning har jag anlitat Gustav för PT-pass med löpning samt, på inrådan av honom, träningsprogram för axlar och bröstrygg. Han har också hjälp mig med träningsupplägg med målet att klara av Vasaloppet i mars 2018. Han har även fått förtroendet att hjälpa mig med ett kostprogram. Tack vare den hjälp jag fått, känner jag mig nu helt trygg i att jag kommer att klara av de nio milen skidåkning!
Jag rekommenderar varmt Gustav som PT och hans PT- gruppträningar. Det är dessa träningspass som sätter guldkant på vardagen!
 
/Åsa Brohlén".

 

Screenshot_20231023_162446_Instagram.jpg

Magnus, deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

”Jag har nu tränat för Gustav under nästan ett år. Har deltagit i Växjögruppens träningspass och tycker att det är fantastiskt roligt. Jag gillar konceptet att träna i grupp där deltagarna peppar varandra och att vara utomhus året om är friskt.
Gustavs gruppträning har verkligen varit ett lyft för mig. Tidigare har det blivit ganska ensidig träning efter en knäoperation men nu känner jag att jag både utvecklat min rörlighet och min styrka. Till detta kommer även att konditionen blivit bättre samt att vi har arbetat med löpteknik.
Träning har alltid intresserat mig och jag har spelat fotboll under många år fram till att knäna satte stopp. När jag startade min träning hos Gustav var målet stärka kroppen för att genomföra Cykelvasan. Jag har fortsatt med min träning hos Gustav även efter Cykelvasan och kan rekommendera den starkt".

Screenshot_20231023_161854_Instagram.jpg

Madde, deltagare i min träningsgrupp i Rottne.

"Fick i våras syn på Your success ”5-veckors prova på gruppträning” på deras facebooksida. Jag blev nyfiken på att prova och blev mycket positiv till träningen vilket ledde till att jag anmälde mig till 9- månaders träningsgruppen i Rottne.
Under den senaste tiden har min träning mest bestått av löpning i det där ”bekvämlighetstempot” så inför att jag började 9- månades träningsgruppen var min målsättning främst att blir starkare i kroppen och få en mer allsidig träning.

Positivt med denna träningsformen är att den är just varierande mellan både dynamisk rörlighetsträning och olika pulshöjande aktiviteter i form av tex cirkelträning och intervaller. I alla övningarna kan man utmana sig individuellt.
Efter de första månadernas träning har jag fått syn på vikten av att träna upp kroppens rörlighet ur ett förebyggande och långsiktigt perspektiv då viss del av träningen består av att just öka rörligheten i kroppen. Jag har upptäckt muskler jag inte hade en aning om att man hade och jag känner att jag börjat bli allt mer starkare i kroppen.
Att träna den här träningen i en grupp tillsammans med andra känns roligt och positivt, man peppar varandra och jag pressar mig betydligt mer när man har en grupp runt sig som jobbar med samma saker.

Gustav som tränare är kunnig och har välplanerade och innehållsrika pass. Han hittar nya utmaningar till oss efterhand och är lagom pushande.

Rekommenderar varmt denna gruppträning! /Madelene".

Screenshot_20231023_161921_Instagram.jpg

Frank, deltagare i min träningsgrupp i Rottne.

"Din träning ger mig mkt energi till att hantera vardagen bättre, då jag har 2 små barn hemma (2 o 5 år), så är det fullt upp och lite till mest hela tiden. Då känns det extra skönt att veta att kroppen mår bra, för det gör den efter dina pass. Man utmanar sig själv genom att övningarna med lite mer precision och noggrannhet varje gång. Du påpekar alltid att det viktiga är att göra övningarna rätt, för då ger det mest. Vi är väldigt blandat med glatt gäng som träffas i alla väder och vi har alltid lika roligt. Jag kan med gott mod rekommendera din träning då den ger resultat som varar".

Peter, deltagare i min träningsgrupp i Rottne.

"Första gången jag kom i kontakt med Gustav som PT var hösten 2013. Jag var pappaledig och kände mig ur form och hade svårt att komma igång med löpningen igen pga ömmande hälsenor och vader. Med Gustavs träningsupplägg med fokus på rörlighet och styrka märkte jag ganska snabbt en förbättring både prestationsmässigt och mindre smärta. Därför har jag varit med varje år sen dess. Sen att vi har jäkligt kul på träningen gör det ännu lättare att motivera sig".

Screenshot_20231023_161942_Instagram.jpg
Screenshot_20231023_162014_Instagram.jpg

Gunnel, PT-kund.

"Att träna med Gustav skapar resultat! Att känna energi och motivation till att vara aktiv året runt, oavsett väder och oavsett hur agendan ser ut, det är en helt oslagbar känsla. Flera alternativ till träningspass och aktiviteter anpassade för olika förutsättningar gör att det i stort sett aldrig finns några ursäkter. Tydliga och personliga målsättningar stärker motivationen. Det är detta som ger resultat!"

Screenshot_20231023_162033_Instagram.jpg

Torgny, deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

"Jag heter Torgny Nilsson och är 48 år, för 3-4 år sedan började jag träna kontinuerligt för första gången i mitt liv. Efter att varit på gym två gånger i veckan och sprungit någon-några gånger i månaden i 1-2 år provade jag på ett 5 veckors program hos Gustav och efter det har jag fortsatt med PT i grupp.
Träningen med Gustav är både varierande, rolig och utmanande. De flesta övningar går att utföra från enkla till svåra. Efter att ha tränat med Gustav i ca 2 år känner jag att både kraft och uthållighet har förbättrats mycket. Då jag i mitt arbete tillbringar mycket tid framför bildskärm hade jag tidigare värk i axlar och nacke, alla sådana krämpor är numera borta. Den enda värk jag har nuförtiden är träningsvärk eftersom Gustavs träning är så varierad att man fortfarande upptäcker otränade muskler. Att all träning sker utomhus oavsett väder är bara en bonus då mitt arbete mest är inomhus. I år har jag tack vare Gustavs allsidiga träning med allt från rörlighet, styrka och puls genomfört Vildmarksloppet som är en hinderbana på 4 km med klättring, gyttja, balans, vatten och löpning. Har även gjort Pettersons hinderbana utanför Växjö. Jag rekommenderar PT i grupp hos Gustav till alla som känner att man vill må bättre".

Screenshot_20231023_162055_Instagram.jpg

Linnea, deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

"Efter graviditet var det dags för mig att börja träna och jag valde då att hoppa på Gustavs 12 veckors grupp. 
Min målsättning innan jag började träningen var egentligen att bli starkare och smidigare i kroppen och förbättra min kondition. Jag har tränat fotboll och grupp-&gym träning tidigare så därför var det också roligt att testa en ny form av träning. Jag hade farhågor att jag inte skulle kunna följa med i de andras tempo och att jag skulle känna mig för dålig. Men träningen har trappats upp successivt och ökat i intensitet och belastning.
Träningen har varit väldigt varierad och har verkligen gett resultat. Fokus har varit rörlighet, styrka och kondition. Jag har fått en annan syn på hur man kan träna, nya övningar men också märkt hur viktigt det är att också träna rörlighet. En annan sak som jag redan efter första träningen tog till mig från Gustav är hur viktigt det är att man lägger fokus på att utföra en övning rätt, att fokusera på rätt teknik i utförandet istället för att bara "mata på". 
Gustav som tränare ser verkligen till varje individ och till dennes förutsättningar. Han är också väldigt skicklig på att peppa en när man behöver men också utmana så man inte stannar i det som är bekvämt, för träning ska ju kännas. 
I början av 12 veckors gruppen så gjorde vi ett test med diverse övningar och vi fick vår tid nedskriven. Det är en otrolig jobbig känsla innan man ska göra detta testet igen,i slutet av dessa 12 veckor. Men vilken känsla det är när man både känner och ser på resultatet vilken förbättring man har gjort!".

PT-kund

"Under 1,5 år har jag dragits med värk i framförallt min rygg och höft. Under våren 2016 läste jag om Gustav i tidningen och kände att hans bakgrund liknade min. Jag tog kontakt med honom för att se om han kunde hjälpa mig att med träning få mig att må bättre. Jag har tidigare tränat mycket och tävlat i såväl kampsporter som i långdistanslöpning, oftast med mig själv som coach, med blandade resultat och oftast med perioder av överträningsskador.

Nu har jag tränat med Gustav i ett halvår, jag har fått diagnosen diskbråk så fokus har legat på styrka, rörlighet och stabilitet för att bygga upp mig för ett aktivt liv. För mig räcker inte träning för att må bra, jag drivs av en längtan att prestera och glädjen av att få använda och utmana min kropp. För att tillgodose detta har vi nu bestämt att jag skall testa triathlon, vilket vi har lagt upp en plan för. Planen innehåller tre pass med funktionella övningar för styrkan och rörligheten, tre pass kondition med löpning för att bli snabbare, cykling för tävlingen och simning som jag måste lära mig från grunden.

Att coachas av Gustav är glädje, jag är upprymd innan jag går dit för att få se vad han skall hitta på denna gång. Efteråt är jag utmanad, inte bara genom att min kropp har fått prova nya övningar men även genom att jag har fått pratat träning. Gustavs kunskaper om hur kroppen fungerar och hur olika övningar ger effekt tillfredsställer träningsnörden i mig. Jag vill veta varför, jag vill få prata om det vi gör, inte bara göra - det går inte - då slutar jag.

Jag vet att jag är kritisk och inte allt lätt att vara till lags men Gustav och jag förstår varandra, han vet vilka knappar han skall trycka på och jag respekterar hans kunskaper. I sex månader har jag varit helt smärtfri, är starkare och smidigare dessutom har jag haft jäkligt roligt".

Screenshot_20231023_162159_Instagram.jpg

Lotta, deltagare i min träningsgrupp i Rottne.

"Jag har ganska länge letat efter en rolig träningsform som jag kan komplettera mina löprundor med, men har haft svårt att hitta något som jag riktigt fastnat för. När jag upptäckte Gustavs gruppträningspass blev jag nyfiken, dels för att det är träning nära där jag bor och för att det verkade vara utmanande och omväxlande. Redan första passet kände jag att det var kul, riktigt kul! Gruppträningen består av en mix av styrka, rörlighet och pulshöjande träning, där alla kan vara med på sina egna villkor. Vi är en härlig grupp människor som träffas utomhus två gånger i veckan i ur och skur för att följa upplägget som Gustav planerat för kvällen. Övningarna är lätta att förstå och Gustav är duktig på att visa och förklara hur man ska göra. För mig är det helt enkelt en rolig, varierande och utmanande träningsform som jag verkligen kan rekommendera!"

Anonym deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

"Jag letade efter en träningsform som inte var de sedvanliga gymmen och deras gruppass framför speglar. Jag ville ha något som verkligen fokuserade på självaste träningen och vad den skulle göra för ens kropp och knopp. Innan var jag mest ute och sprang men kände att jag behövde något mer varierande. Surfade runt på internet och fann Your Success och fastnade direkt. Det är många fördelar med att träna gruppass med Your Success. Det är go stämning mellan deltagarna, alla pushar varandra och Gustav är en bra ledare som ser till alla i gruppen, pushar och är noggrann med utförandet av övningarna. Du får frisk luft eftersom passen alltid är utomhus, varierande träning med allt från intervaller, cirkelträning, stretching, rörlighetsträning, styrketräning, löpteknik, dragkamp etc. Allsidig träning för hela kroppen helt enkelt! Jag är grymt nöjd med träningen efter denna 12 veckorsperiod, känner mig starkare, rörligare och har fått bättre kondition!".

Screenshot_20231023_164145_Instagram.jpg

Magnus, deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

”Med Gustav tränar vi rörlighet, styrka, kondition och balans/kroppskontroll i grupp utomhus. Jag uppskattar mycket att vi just tränar utomhus året om. Det gör att träningen ger extra energi.
Träningen fokuserar på funktionell styrka och rörlighet - vilket jag uppskattar då det hjälper mig att bygga styrka för att orka med både arbetsliv och övrig träning. Jag springer ganska mycket, och där märker jag stor skillnad när jag blivit starkare i bål mm. Det gör att jag kan hålla bra teknik längre när jag springer.
Jag rekommenderar Gustavs träning till alla! Eftersom de flesta övningar vi gör går att skala uppåt och nedåt i svårighet så passar träningen alla”.

Screenshot_20231023_162240_Instagram.jpg

Anna, PT-kund och deltagare i min träningsgrupp i Växjö.

"2013 kom jag i kontakt med Gustav efter sett en annons om hans företag Your Success. Ett bra erbjudande fick mig att hoppa på då jag var egen företagare och inte fick ihop tiden. Som ni säkert vet så som egen företagare är tid en bristvara och lägger man till familj och egen hälsa kan det bli lite svårt ibland. Gustav kunde jag få träffa när det passade mig vilket var guld värt. 

Otränad och med några kilo för mycket så ville jag förbättra min löpning och förhoppningsvis tappa dom oönskade kilona ;). 

Det blev rätt tufft då jag överskattade i vilken fysisk kondition jag var i ;). Efter 6 månader insåg jag att kroppen var väldigt svag och behövde mer styrka. Löpningen gick framåt men för få den ännu bättre behövdes det styrka i massor!!  
Gustav körde med min kropp det blev löpning, kettlebells, boll, hopprep, släde och hoppa över häck på schemat. Grymt bra träning och stärkande på alla plan. Vi körde på i ur och skur året om, men hade inte mer än högst 2-3 dagar med sämre väder. 

2014 blev ett tufft år för mig med separation. Då fanns Gustav vid min sida för min träning fortsatte jag med då jag såg det som en ventil för att orka ta mig igenom det. Vissa gånger var träningen inte hundra från min sida under denna perioden, men jag gjorde vad Gustav sa. Ibland var jag grymt bra!. 
Vikten av att ha en Pt som Gustav som man kan vara personlig med och som stöttar och peppar i alla lägen gjorde mig stark. Allt var jobbigt men utan min träning med Gustav hade jag inte orkat jobba och det hade känts tusen gånger värre. 
Man fajtas överlever och går vidare...  Jag överlevde ;) och har självklart behållit Gustav. Idag är han inte längre min "psykolog" pt ;) utan bara Pt i gruppträning. 
Jag är mycket nöjd och tränar 2 gånger i veckan för Gustav. Hans träning har gjort mig mentalt och fysiskt stark och uthållig. När jag känt att jag inte orkat har Gustav peppar på och har det varit allt för tufft för dagen har anpassat träningen så den ska ha gett mig något. 

För mig har den regelbundna träningen ute året om gjort mig friskare, piggare och utmanat mig på ett positivt sätt. 

Så ta chansen, träffa Gustav som företagare eller privatperson. Han hjälper dig att få tillbaka orken, flåset och glädjen. Du håller dig friskare och får chansen att träna när det passar dig :). Så oavsett om du väljer köra med Gustav själv eller i gruppträningsgrupp så kan jag garantera gott resultat. Ta fram målen och förverkliga dem med en peppande Gustav vid din sida.

Stort lycka till!!! Vi kanske ses :)

Screenshot_20231023_162538_Instagram.jpg

Björn Blom: "HUR JAG KOM I FORM"

"Träningen som Your Success Växjö erbjuder tilltalar mig personligen genom flera olika faktorer men de viktigaste att man tränar i grupp och att man är utomhus i samtliga väderlag.
Utöver det så är Gustav som tränare väldigt bra att motivera mig och gruppen i stort så vi lyckas pressa oss det där lilla sista som var och en besitter men som kan vara svårt att plocka fram ibland.

Med mig personligen har den funktionella träningen utvecklat och förbättrat samtliga mina träningsresultat, dels löpningen men även styrkan. Detta beror på olika saker men mycket fokus i träningen ligger på bålstabilitet och att jobba i hög puls.

Målet med min träning initialt var att klara en fysprov till ett ny jobb som jag har. Jag kände direkt baserat på de krav eller konkurenskraftiga resultat som låg offentligt att det skulle bli svårt för en ”gymkille” att fixa. Jag googlar PT Växjö och får upp Your success Växjö som ett alternativ och surfar in på hemsidan. Redan där är jag fast. Efter första kontakt med Gustav så träffas vi fysiskt i min bostad, bara detta är otroligt smidigt när man är småbarnsförälder. Därefter fick jag ett personligt träningsprogram och 2 tillfällen i veckan för gruppträning som är otroligt roligt och tufft men även väldigt utvecklande."

PT-kund, Eva-lotte

"Mitt namn är Eva-lotte Johansson.
Jag har skador i ryggen som är medfödda och en hel del förslitningsskador i nacke, bröstrygg, ländrygg och höfter. Jag har också nervskador som trycker så det känns som knivar skär.
För ett par år sedan blev jag så dålig att jag knappt kunde gå. Jag blev sängliggandes och hade väldigt mycket värk, mer i vissa perioder då jag blev väldigt sned i ländryggen. Benen vek sig på mig och jag klarade inte göra någonting. Jag började då söka efter personlig tränare. Jag var hos flera olika och inget funkade. Jag blev bara sämre. Med detta blev jag ju också livrädd att det skulle bli värre, så jag vågade inte göra någonting. Jag rasade i vikt och muskelmassa. Jag hade börjat förlora hoppet om att kunna bli bättre. Till slut fick jag tips om Gustav på Your Success och anlitade honom.
Jag kände mig mycket positiv redan efter första mötet. Hans noggrannhet med att kolla vad jag klarar av och att han lyssnar och planerar träning utefter vilka förutsättningar du själv har. Både kroppsmässigt och tidsmässigt.
Att han lyssnar och sätter en träningsplanering som passar din vardag.
Jag körde igång väldigt försiktigt och var väldigt noga med att följa det han hade sagt och att se till att jag utförde övningarna på rätt sätt. (Fast jag tjatade en del och ville öka för snabbt ;)
Jag märkte resultat väldigt fort både utseende mässigt och allra viktigast, jag märkte snabbt att jag blev starkare och starkare.
Nu har jag tränat för Gustav i lite mer än 2 månader och känner att jag aldrig vill sluta med det.
Jag har också ökat på mina vikter i övningarna. Jag känner mig starkare och starkare.
Jag vet ju att jag får leva med dom medfödda skadorna. Men med starkare muskler och stretch så är mina förhoppningar på topp. Jag kommer och kan redan nu göra så mycket som jag inte kunnat på flera år. Det är helt klart värt att anlita Gustav.

Lycka till alla 😊 / Eva-lotte"

Screenshot_20231023_162357_Instagram.jpg
Screenshot_20231023_162505_Instagram.jpg

Lina, gruppträning och viktminskningsprogram Online

 

Jag är en person som gillar struktur och rutiner. Det är perfekt med Gustavs gruppträning eftersom den är regelbunden och man vet att träningen är på bestämda dagar och tider varje vecka. Jag motiveras av människor som brinner för sitt jobb och Gustav är den bästa tränaren jag haft eftersom han är väldigt engagerad, kunnig, lyhörd och snäll. Träningen är en blandning av styrka och kondition med inslag av både statiska och rörliga övningar där kroppen står i fokus. Man tränar alltid utifrån egna förutsättningar, vilket passar mig utmärkt. Ska jag välja en favoritövning så är det nog att välta däck- det är kul!

Jag har även provat Gustavs viktminskningsprogram (steg 1) och har under en period på 7 veckor gått ner ca: 8 kg. Jag har med andra ord gått ner cirka 1 kg i veckan. Det känns som en sund viktminskning och programmet som Gustav har skräddarsytt åt mig är lätt att följa, plus att de recept som ingår är kanongoda! Om det finns fler som har haft svårt med att gå ner i vikt och inte riktigt vet hur och var man ska börja så rekommenderar jag detta program för det har verkligen hjälpt mig både fysiskt och psykiskt. Det är roligt och motiverande för man märker resultat.

John, gruppträning och massage

 

Har varit aktiv ledare med barnen i deras idrotter, men de sista 5 åren varit aktiv mer vid sidan om planen. Och tyckte  jag behövde komma igång igen med någon motion.

Jag började träna i grupp Fantastisk kul !! ,är inne på min 3e omgång. Efter några pass den första rundan frågade Gustav gruppen vad vi ville ha ut av våran träning.

För att kunna jobba minst lika hårt som för några år sedan även i framtiden sa jag,  det stadiet har redan passerat. Känner mig piggare, friskare än på länge.

Vi tränar alltid utomhus och på dina egna villkor, efter dina förutsättningar det ser alltid Gustav till med sin känsla för individen.  Tränar hela kroppen smidighet rörlighet, kondition och styrka. Mina favoriter är nog ”kettelebell” i flera varianter samt välta däck stora och tunga . Gruppen har härlig sammanhållning där vi hjälper och triggar varandra med lite glada tillrop, kan eventuellt bli lite tävling ibland (på skoj)!!!

Har även nyttjat Gustavs massage kunskaper då jag har haft problem med värk, fick även övningar att göra hemma, så försvann den.

John, gruppträning och massage

 

Har varit aktiv ledare med barnen i deras idrotter, men de sista 5 åren varit aktiv mer vid sidan om planen. Och tyckte  jag behövde komma igång igen med någon motion.

Jag började träna i grupp Fantastisk kul !! ,är inne på min 3e omgång. Efter några pass den första rundan frågade Gustav gruppen vad vi ville ha ut av våran träning.

För att kunna jobba minst lika hårt som för några år sedan även i framtiden sa jag,  det stadiet har redan passerat. Känner mig piggare, friskare än på länge.

Vi tränar alltid utomhus och på dina egna villkor, efter dina förutsättningar det ser alltid Gustav till med sin känsla för individen.  Tränar hela kroppen smidighet rörlighet, kondition och styrka. Mina favoriter är nog ”kettelebell” i flera varianter samt välta däck stora och tunga . Gruppen har härlig sammanhållning där vi hjälper och triggar varandra med lite glada tillrop, kan eventuellt bli lite tävling ibland (på skoj)!!!

Har även nyttjat Gustavs massage kunskaper då jag har haft problem med värk, fick även övningar att göra hemma, så försvann den.

Screenshot_20231023_162638_Instagram.jpg
Screenshot_20231023_162708_Instagram.jpg

Henrik, viktminskningsprogram - Online

 

När jag närmade mig 100 kg så visste jag att jag var tvungen att göra något! Från att sällan röra på mig och äta godis i stort sätt varje dag så skulle detta bli en stor prövning.Köpte då Gustavs steg 1 viktminskningsprogram. Med programmet får man många goda recept. Att äta oftare fast mindre portioner har verkligen gett resultat + promenader innan jobbet börjar. Man har verkligen blivit taggad över att väga sig varje måndag morgon för att se vad som har hänt. Jag vägde in mig på 97 kg och nu när jag är halvvägs så har jag gått ner 8 kg. Midjemåttet har minskat med 11 cm. Målet är att gå under 85 kg, en siffra jag vägde för några år sedan då jag spelade fotboll. Kan väl säga att jag inte byggt på mig muskelmassa efter detta Kan verkligen rekommendera programmet om man vill ha snabbt resultat! Vi återkommer när alla 12 veckor har gått.

Macke, massage

 

Ringde Gustav i lite panik, 5 dagar kvar till SM i armbrytning, och axlarna var stelare än någonsin! Jag hade låsningar i båda axlar och dålig mobilitet överlag! så här i efterhand efter SM är jag väldigt nöjd, plats 16 i vänster, plats 13 i höger, motståndet var ett tjugotal av Sveriges bästa brytare, inga känningar i axlar eller rygg, och mobiliteten i axlarna var bättre än vad jag någonsin kan minnas tog dock nya PB i bänk och flyes, 3 dagar efter SM, 110X4 bänkpress respektive 40kg X4 flyes, och detta på grund av att axlarna fungera som dom ska!! är jättenöjd med vad du gjorde med mig! du är magisk!!

 

/Macke

Screenshot_20231023_162655_Instagram.jpg

Ålder: 29
Kön: kvinna 
Typ av tjänst: 12 veckors gruppträning

"Min erfarenhet av träning har tidigare främst inneburit gruppträning på en träningsanläggning eller att jag gett mig ut på en löptur. Jag har alltid gillat att träna men saknat personlig feedback på mitt utförande och korrigering av just mina brister i teknik. Genom mitt deltagande i Your Success 12-veckors träningsprogram har jag fått direkt återkoppling på mitt utförande. Jag har hittat många förbättringsområden, som jag tidigare inte kände till. Jag har därmed blivit medveten om vad jag behöver förbättra för att nå en högre nivå i min träning. Det är just detta som jag tycker är så fantastiskt med träningsupplägget. Att jag efter många års träning känner att jag får något nytt att bita i som faktiskt tar mig till en högre nivå och bättre kvalité på min träning".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ålder: 31 
Kön: kvinna 
Typ av tjänst: PT, viktnedgång
Mål: från 70 till 60 kg

1. Hur upplevde du första kontakten? 

- Väldigt bra. Du vet absolut vad du pratar om och du förstod vad jag ville och du lyckades dra fram motivationen i mig att försöka till 100%.

2. Levde Gustav upp till dina förväntningar?

- Absolut!

3. Vad har det gett dig att anlita Your Success Växjö?

- Det var det bästa jag har gjort, jag har fått mer ork, självförtroende, självkänsla och jag har uppnått flera mål som jag hade. Jag kommer fortsätta leva efter dina tips och trix.
 
4. Hur upplevde du ert samarbete?

- Bra, du var väldigt snabb på att svara när jag hade nått att fråga om-
 
5. Vad har du uppnått med samarbetet?

- Jag gick ner från 70 till 55 kg vilket var mer än vad jag trodde-

6. Skulle du rekommendera Your Success Växjö till andra? Om ja, varför?

- Absolut. jag har reda tipsat vänner och kollegor. Du kan så mkt om det du gör och du är bra på att förklara varför det är på ett visst sätt och varför man ska göra som du säger. Priset är lite i underkant men det är man ju glad för oxå. 

7. Till andra, som än inte har anlitat Your Success Växjö, vad vill du säga till dom? Varför ska dom göra det?

- För att dom kommer uppnå sina mål på kort tid till ett väldigt bra pris med en trevlig kille!

8. Hur skiljer sig Gustav coaching/massage mot andra tränare/massörer som du har anlitat?

- Har inte anlitat nån annan.

9. Som sista fråga. Vad är du absolut mest nöjd med?

- Att jag nu är lika liten som när jag va 20 och trivs med mig själv igen,
Tack för att du hjälpte mig att hitta mig själv igen!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ålder: 44
Kön: Kvinna
Typ av tjänst: PT
Mål: Starkare, snyggare, tightare kropp och att få en spark där bak
 
1. Hur upplevde du första kontakten? 

- Mkt professionell och förtroendeingivande.

2. Levde Gustav upp till dina förväntningar?

- Högst definitivt.

3. Vad har det gett dig att anlita Your Success Växjö?

- Jag har kommit igång med min träning och nått de delmål jag satt upp tillsammans med Gustav.

4. Hur upplevde du ert samarbete?

- Mycket bra.

5. Vad har du uppnått med samarbetet?

- Jag har blivit starkare och tightat till min kropp samt fått en hälsosammare livsstil.

6. Skulle du rekommendera Your Success Växjö till andra? Om ja, varför?

- Ja definitivt. Gustav är kunnig och lyhörd.

7. Till andra, som än inte har anlitat Your Success Växjö, vad vill du säga till dom? Varför ska dom göra det?

- För att få en spark där bak och komma igång. För att träningen anpassas till dig personligen, utifrån dina förutsättningar och mål och för att Gustav har en förmåga att pressa mig till att klara övningar jag inte trodde var möjligt.

8. Hur skiljer sig Gustav coaching/massage mot andra tränare/massörer som du har anlitat?

- Gustav anpassar sin coaching uteslutande för mig. Man känner sig speciell. Allt känns väl genomarbetat och personanpassat.

9. Som sista fråga. Vad är du absolut mest nöjd med?

- Att Gustav kommer hem till mig, när det passar mig och att jag därmed inte kan hitta ursäkter för att inte träna. Jag har den största respekt och förtroende för Gustav som coach och kommer fortsätta anlita honom.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ålder: 40          
Kön: Man
Typ av tjänst: Gruppträning
Mål: Omfördela mina kilo på kroppen och må bra helt enkelt, klara GBG-varvet
 
1. Hur upplevde du första kontakten?

- Bra och mkt trevlig kille.

2. Levde Gustav upp till dina förväntningar?

- Mer än så, trodde inte att mina resultat skulle synas så fort.

3. Vad har det gett dig att anlita Your Success Växjö?

- Jag mår mkt bättre och känner mig mkt piggare (har 2 småbarn hemma).

4. Hur upplevde du ert samarbete?

- Bra, tydligt vad han förväntar sig av mig för att jag ska uppnå mina mål.

5. Vad har du uppnått med samarbetet?

- Bättre välmående, jag tränar mer på egen hand, det var lätt att skjuta upp träningen innan.

6. Skulle du rekommendera Your Success Växjö till andra? Om ja, varför?

- Absolut, man får en engagerad tränare som ställer krav på att man ska nå sina mål som man själv har satt i samarbete med Gustav.

7. Till andra, som än inte har anlitat Your Success Växjö, vad vill du säga till dom? Varför ska dom göra det?

- Engagerad, hängiven och trevlig person som hjälper dig/er att må bra.

8. Hur skiljer sig Gustav coaching/massage mot andra tränare/massörer som du har anlitat?

- Har inte anlitat någon annan.

9. Som sista fråga. Vad är du absolut mest nöjd med?

- Mina resultat och att det är så jäkla roliga och annorlunda övningar.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ålder: 44
Kön: Kvinna
Typ av tjänst: Löpning
Mål: Lättare att springa

1. Hur upplevde du första kontakten?

- Väldigt bra. Kunnig och grundlig genomgång av var jag befann mig träningsmässigt. Eftersom jag har en rygg som kan krångla var det viktigt att få förståelse för det och det har fungerat hela tiden.

2. Levde Gustav upp till dina förväntningar?

-Helt klart ja. Har inte ångrat att jag tog kontakt i augusti 2014. Har varit motigt ibland men efter ett mejl eller samtal med Gustav så lirkas motivationen fram igen.

3. Vad har det gett dig att anlita Your Success Växjö?

- En starkare kropp, bättre kunskap om var mina gränser går och när det är dags att vila. Även mentalt, att det är ok att ta en paus i träningsprogrammet.

4. Hur upplevde du ert samarbete?

- Väldigt bra, enkla kommunikationsvägar, sms och mejl. Snabba svar och pepp.

5. Vad har du uppnått med samarbetet?

- När jag väl får träna sammanhängande så känner jag att ändringen av löpteknik gjort susen. Det är oftast lättare att springa och det kan upplevas skönt till och med :)

6. Skulle du rekommendera Your Success Växjö till andra? Om ja, varför?

- Det skulle jag och gör hela tiden. Dels att Gustav är flexibel med träningsplatser, hemma, vaistorpet eller andra ställen samt att träningen är anpassad för enskilde personen.

7. Till andra, som än inte har anlitat Your Success Växjö, vad vill du säga till dom? Varför ska dom göra det?

- De ska anlita Your success för att få en engagerad tränare som verkligen har som mål att hjälpa andra att må bra och nå sina mål.

8. Hur skiljer sig Gustav coaching/massage mot andra tränare/massörer som du har anlitat?

- Har haft en pt innan och en stor skillnad jag upplever är att det känns mer personligt med Gustav, att han verkligen bryr sig. En god lyssnare. Att jag fått ett träningsprogram som verkligen passat mig och är det något som inte fungerat så har Gustav ändrat lite eller lagt till en annan övning.

9. Som sista fråga. Vad är du absolut mest nöjd med?

- Att det tittas på helheten,  att hitta obalanser i kroppen och träna upp dom.
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ålder: 41 år
Kön: Kvinna
Typ av tjänst: Löpning men även ren styrka.
Mål: Målet är att bli snabbare på milen,starkare kropp allmänt bättre fysik och psykiskt mående. 
 
1. Hur upplevde du första kontakten?

- Första kontakten med Gustav var enkel. Jag berättade om tidigare erfarenheter av pt och hur det gick. Mitt mål nu och han berättade hur vi skulle nå dit. Enkelt och sakligt.
 
2. Levde Gustav upp till dina förväntningar?

- Ja, det gör han. Rom byggdes inte på en dag så man får se vad man går in med för förutsättningar och tänka långsiktigt. Tanken är ju också att man ska fortsätta träna och tycka det är kul både med och utan Gustav. Mentalt har Gustav kunnat peppa en både under pass och vid egen träning genom att man skickat tider efteråt och han kan följa ens utveckling även då.
 
3. Vad har det gett dig att anlita Your Success Växjö?

- En mkt positiv inställning till uteträning, att utmana mig själv hårdare under passen. 
 
4. Hur upplevde du ert samarbete?

- Mycket bra, och Gustav svarar alltid på ev frågor när dom dyker upp.
 
5. Vad har du uppnått med samarbetet?

- En bra uthållighet och att inte ge upp. Starkare och bättre kondition.
 
6. Skulle du rekommendera Your Success Växjö till andra? Om ja, varför?

- Självklart! Har redan gjort det också :). För att Gustav är duktig, målmedveten och är en jäkel på att få en att göra framsteg och utvecklas.
 
7. Till andra, som än inte har anlitat Your Success Växjö, vad vill du säga till dom? Varför ska dom göra det?

- Ett annat sätt att träna med stor variation och uteträning är mycket bra både psykiskt och fysiskt.
 
8. Hur skiljer sig Gustav coaching/massage mot andra tränare/massörer som du har anlitat?

- Tydlighet och uppföljning på vad man gör på passen hemma. Han svarar alltid på frågor via sms om man tycker det går dåligt eller känner inte känner sig pigg. Gustav ger en andra alternativ då och det är mycket tacksamt. 
 
9. Som sista fråga. Vad är du absolut mest nöjd med?

- Helheten och kombinationen av olika övningar. Man vet aldrig vad som ska hända men han utgår alltid från dagsformen. Jag är supernöjd. 

bottom of page