top of page
20181228_102202.jpg

YSV - Metoden

 

Gör det du älskar utan smärta

Online coaching för låsa upp din verkliga potential

 

Jag finns för dig och besvarar dina frågor och återkopplar på din teknik 7 dagar i veckan för endast 499 kr i månaden.

Inga uppstartkostnader och ingen bindningstid.

Ett oslagbart pris! Meddela mig gärna om du hittar något billigare med samma höga kvalitet.

Ange koden YSV-STRONG för att erhålla 50% rabatt på din första månad när du tecknar ditt medlemskap

(kan inte kombineras med andra erbjudanden).

Systemet "attackerar" följande

Identifierar och återställer obalanser/assymetrier.

Det aktiverar oaktiverade muskler.
Det bygger styrka och muskler där du behöver det som mest.

Det lär kroppen att arbeta på ett korrekt sätt.

Det gör dig stark från grunden, från fotled och upp.

med mera...

För vem?
För dig som vill minska/bli kvitt/förebygga besvär i knän, vader, benhinneinflammation, hälsenor, fötter, baksida och framsida lår, höfter, ländrygg.

För dig som har gubbvad, problem med hälsenor, kramper i fötter/vader/baksidalår, bristning i baksidalår, trött i ländryggen, ont i ländryggen, strålningar ner i benen pga stela och obalanserade höfter m.m.
För dig som vill öka din presentation i löpning, cykling, fotboll, innebandy, padel, basket, osv.
Besvär med knän, fotleder, höft och ländrygg.
Besvär med vader, baksidalår och höft.
Du har testat allt, men inget har hjälpt.
Perfekt efter att du genomfört din rehab.

Passar alla åldrar och från otränad till elit. Alla övningarna kan göras lättare och svårare.

Biverkningar av träningen

Du kommer att uppleva mindre besvär och oftast blir man helt besvärsfri.

Du kommer att prestera långt bättre i din idrott (fotboll, innebandy, padel, cykling, löpning osv) sett till kontinuitet (prehab och återhämtning) och snabbhet/acceleration/spänst och uthållighet.

Du kommer att kunna utföra rörelser som du aldrig kunnat göra eller inte kunnat göra på väldigt länge.

Du kommer att bli starkare, rörligare, snabbare och spänstigare.

Du kommer att bygga en vansinnigt stark grund som kommer att göra dig mer "skottsäker".

med mera...

Bli kvitt dina knä, fotled, höft och ländryggsbesvär

Låter lite för bra för att vara sant och såklart kan jag inte garantera dig de resultat som du kanske önskar, men jag är f-n inte långt ifrån att kunna göra det.

Det tog mig lite mer än 8 år att skapa detta. Ett idiotsäkert system som inte lämnar en enda sten orörd. Men det var först 2019 som polletten verkligen ramlade ner. Allt blev plötsligt självklart och begripligt. Hur man periodiserar belastning oavsett rörelse, om det så är med externa vikter, kroppsvikt, uthållighet (.ex löpning). Längd på passen, antalpass vecka, massa att flytta per pass och vecka och månad till år osv. Hur och varför man regressisar och progresserar en rörelse, oavsett rörelse osv.

System följer alla de viktigaste principerna och beprövade tekniker kring träning som finns där ute.

Systemet har utvecklats över åren och det bygger på följande:
- Gedigen utbildning. Det som jag lärt mig genom att plugga (utbildning, läsa böcker, artiklar osv)
- Anlitat Coacher över hela världen som är specialister inom sina områden och som jag har anlitat för att lära mig och utveckla mig själv i min egna träning. Se vilka metoder som dom använder sig av och hur dom använder dom.

- Lång erfarenhet. All erfarenhet som jag har samlat på mig genom åren när jag tränat mina PT-kunder (8500 stycken utförda PT-timmar), coachat deltagarna på mina gruppträningar och utfört massagebehandlingar.

Jag har applicerat systemet i verkligheten på hundratals personer som vill bli kvitt sina diverse besvär och det med imponerande resultat. 

Självklart har jag inte lyckats att hjälpa alla, men den statisk som jag har fört, visar att jag har lyckats hjälpa HELA 93% av fallen.

Som du kan förstå så kan jag inte lämna några garantier, men du ska veta att jag kommer att göra mitt absolut bästa för att hjälpa dig att bli kvitt dina besvär.

Systemet är inget hokuspokus, bara ren och skär träning med rätt övningar som följer en korrekt periodisering och progression.

Eftersom träningen periodiseras, så kan den med fördel genomföras året om. Efter alla genomförda steg börjar du om på steg 1, men med en betydligt högre atletisk förmåga än förra gången.

Jag tränar själv enligt systemet.

Hur kan det vara så billigt?
Enkelt! Jag vet hur jävligt det är när man har ont (diskbråck, hälsporre, söndrig menisk, inflammation i axlar osv). Hur begränsad man blir. Hur ens livskvalitet blir försämrad. Då ska det tusan inte kosta en förmögenhet att bli kvitt sina besvär! Jag har själv lagt ner åtskilliga tusenlappar genom åren för att få hjälp med mina egna besvär. Naprapater, sjukgymnaster, läkare, tränare, massörer, kosttillskott som lovar underverk osv.
Du hittar inget liknande program/tjänst till ett bättre pris. Om du ändå gör det, meddela mig gärna.
Jag har en mission. Det är att hjälpa så många jag kan att bli kvitt sina besvär och förebygga eventuella besvär, samt att öka prestationen.

Bli kvitt dina knä, fotled, höft och ländryggsbesvär

steg 1

Syfte:

Förberedande träning inför vad som komma skall.

Återhämtningsperiod.

Antal veckor:

12 veckor.

Antal pass/vecka:

3 pass/vecka. 

Om du vill så ingår även 2 stycken extra pass/vecka med fokus på överkroppen

längd på passen:

Cirka 30 minuter.
 

Utrustning:
Om du vill träna de extra pass för överkroppen så behöver du ringar och träningsband. 

Se här vad det här för något.

Länk: Utrustning

steg 2

Syfte:

Förberedande träning inför steg 3.

Här lägger vi på mer belastning än vi gjorde i steg 1. Vi gör det för att bygga upp kroppen så att den klarar av de belastningar som den kommer att prövas för i steg 3.

Antal veckor:

12 veckor.

Antal pass/vecka:

5 pass/vecka.

längd på passen:

Cirka 30 minuter.
 

Utrustning:
Länk: Utrustning

Steg 3

Syfte:

Effektiversera det som vi har byggt upp i steg 1 och 2. Vi kommer att utmana våran snabbt, explosivitet, spänst och styrka.

Antal veckor:

12 veckor.

Antal pass/vecka:

3-5 pass/vecka.

längd på passen:

Cirka 30 minuter.
 

Utrustning:
Länk: Utrustning

minska/bli kvitt/förebygga besvär i knän, vader, benhinneinflammation, hälsenor, fötter, baksida och framsida lår, höfter, ländrygg.

Kommunikation

All kommunikation sker genom messenger eller mail.

Dina träningspass levereras i en enkel och smidig app, TrueCoach. Där framgår vilka övningar som du ska göra, i vilken ordning, hur många set, reps, tempo, vila osv. Övningen beskrivs och visas i en film.

Du får inbjudan till din profil i appen efter att du tecknat ditt medlemskap.

Namnlös.png

Jag förstår, det här är förmodligen inte som något program du har sett tidigare.

Så jag vill svara på alla tänkbara frågor du kan ha.

 • Kan du ge mig en uppfattning om vad din tjänst består av? Är det bara en lista med övningar?
  Programmen är mycket tydligt utformade och levereras via en app. Alla övningar visas i din kalender och du guidas igenom dem. Du gör övningarna för dagen och om du vill så skickar in videos på ditt utförande via messenger till mig för att granska. Jag hjälper dig efter behov. Du har regelbunden kommunikation fram och tillbaka med mig. Det finns videor som visar hur du går från den lägsta nivån till den högsta nivån. Det finns fastställda "YSV-standarder" som du arbetar mot vid varje enskild övning, och det finns en avancerad nivå för dem som har uppnått YSV-standarderna. När du registrerar dig kommer du att få en inbjudan att ladda ner TrueCoach-appen så att programmet kan tilldelas och du kan komma igång med dina träningspass.
 • Jag har patellär tendinit. Passar det här programmet för mig?
  Jag är inte läkare och får inte ge råd om medicinska tillstånd. Jag specialiserar mig på knäförmåga. YSV-metoden stärker och återställer muskler, senor och ligament från grunden och gör dina knän mer "skottsäkra" mot de intensiva krafter som de utsätts för i sport och i livet.
 • Jag hade nyligen ACL-rekonstruktion. Vid vilken tidpunkt skulle det vara säkert att göra detta program?
  Jag är inte läkare och får inte ge råd om medicinska tillstånd. Kontakta din kirurg eller sjukgymnast för svar på denna fråga. ‍ Jag specialiserar mig på knäförmåga. YSV-metoden stärker och återställer muskler, senor och ligament från grunden och gör dina knän mer "skottsäkra" mot de intensiva krafter som de utsätts för i sport och i livet. ‍ När du väl har blivit "godkänd" av din läkare eller sjukgymnast, gå då in på min hemsida och säkra ditt medlemskap och börja återställa dina knän.
 • Hur lång tid är varje YSV-träningspass? Kan jag göra ett YSV-pass medans jag är på ett annat atletiskt program?
  Jag förstår att många medlemmar kommer att ha sina egna träningsprogramprogram som de gör, till exempel fotboll, innebandy, löpning, padel etc., med sina lagtränare eller enskilt. Att kombinera ditt program med YSV-programmet går bra, men det att bra för dig att veta hur mitt program är upplagt innan du registrerar dig: Mina sessioner tar allt från 20-30 minuter och kommer att träffa de saknade länkarna för att låsa upp dina verkliga potential. STEG 1 är 3 sessioner per vecka, med valfri överkropp, cardio och flexibilitet på dagar utanför. De dagar du gör de tre sessionerna kan du ändra för att passa ditt schema. STEG 2 är 5 dagar per vecka, men sessionerna är korta. Där kan du också ändra vilka dagar du gör de 5 sessionerna för att passa ditt personliga träningsschema. STEG 3 är 3 sessioner per vecka, med valfria flexibilitetsövningar på lediga dagar.
 • Kan man hoppa in i steg 2 eller 3 direkt?
  - Det går absolut, men jag rekommenderar att du gör enligt ordningen steg 1, 2 ocg 3 och sedan börjar du om på steg 1. Som jag skrivit tidigare så är träningen periodiserad och alla stegen hänger ihop och är förberedande inför nästa steg och sedan nödvändig "deload". Men kontatka gärna mig så ska jag guuida dig.
 • Vad händer efter att man genomfört alla 3 stegen?
  - Tanken med hela systemet är att man utmanar sig efter sin egna nivå i varje steg. Den nivån som du har första gången när du började i steg 1 kommer du att höja när du kommer till steg 1 igen. Jag ska förtydliga mig. Du tecknar ditt medlemskap. Du börjar med steg 1. I steg 1 är det ett gäng med övningar som du göra. Övningarna kan göras lättare och svårare. Säg att du kommer i programmet tränad, men du klarar inte av att göra alla övningarna på det mest utmanande sättet. Vissa av dom går bra medans vissa måste du göra på det lättaste sättet. Efter dina 12 veckor har passerat så stiger du in i steg 2. På samma sätt där, lättare och svårare övningar. Sedan gör du steg 3. Efter steg 3 så stiger du in i steg 1 igen. Men denna gången är du "mer rustad/förbered" för övningarna i steg 1 och klarar nästa att utföra alla övningarna på den svåraste nivån osv. När steg 1 sedan har blivit "lätt" så ska du se den som en återhämtningsperiod. Du behåller dina kvaliteter och återhämtar dig. Så gör alla som är seriösa i sin träning och nu öven DU!
 • Hur funkar abonnemangsreglerna?
  Du kan avsluta ditt abonnemang när som helst. Oavsett när du avslutar, kommer du fortfarande att få service för hela den månad du betalade för.
 • Hur mycket kostar programmet?
  Programmet kostar 499 kr per månad. Det är en månatlig återkommande prenumerationstjänst som du kan avbryta när som helst. Jag har för närvarande en rabattkupong som ger dig 50% rabatt på den första månaden. "YSV-STRONG"
 • Min dotter är 16 år. Kan hon göra det här programmet?
  Ålderskravet för YSV Online Coaching är 18 år gammal. För att registrera dig för en minderårig måste du fylla i formulär för samtycke och skicka in till mig. Hör av dig till mig så löser vi det.
 • Kan jag registrera mig bara för en månad?
  Ja. Du kan registrera dig i en månad och avbryta, eller så förhoppningsvis tycker du att du gynnas så mycket av träningen att du vill stanna kvar i ett antal månader.
 • Hur sker betalning?
  Betalning sker genom faktura med betalningskrav inom 15 dagar. Din faktura skickas till den e-postadress som du uppger vid registrering av medlemskapet. Du får en ny faktura för den kommande månaden på det datumet som du teckande ditt medlemskap.
 • Vilken utrustning krävs för att kunna genomföra programmet?
  För det första programmet, STEG 1, behövs ingen utrustning. Endast kroppsvikt. Och du kan göra övningarna i ditt hem eller någon annan plats. När du progresserar till STEG 2 och STEG 3 behöver du lite utrustning. Klicka på länken som tar dig till en ny sida där jag visar vilken utrustning som du behöver för att kunna genomföra varje enskilt program. Länk: https://www.yoursuccessvaxjo.se/ysv-metoden-utrustning Om du inte har all utrustning tillgänglig, hör då gärna av dig, så kan jag ge tips om enkla alternativ på utrustning. Jag ger även en massa bra tips i alla videos under länken ovan.
 • Vilka program erbjuder du?
  Jag tror att människokroppen har utformats korrekt, och min roll är att samarbeta med dig med målet att förbättra dina smärtfria förmågor. Jag är nog mest känd för att hjälpa personer med diverse besvär, men mitt system är faktiskt ett helkropps-system som delas in i 3 steg: Steg 1 - Endast kroppsvikt, 30 minuters pass. 12 veckor. Steg 2 - Mer belastning genom vikter eller hävarm, 30 minuters pass. 12 veckor. Steg 3 - Styrkesystem med 20 mätbara mål, 30 minuters pass.12 veckor. Alla program följer samma schema: Mån-Ons-Fre underkropp Tis-tors överkropp och rörlighet. Jag använder mig av en app för att coacha dig. Gärna messenger för svara på dina frågor. Vägen från steg 1 till Steg 2 till Steg 3 är helt skalbar så att alla kan göra varje rörelse, oavsett nuvarande förmåga! Bästa resultat har sett genom att göra 12 veckor av varje program i exakt ordningsföljd från steg 1 till Steg 2 till Steg 3, och varje program riktar sig till hela din kropp och rörlighet - inte bara dina knän. Faktum är att många andra delar av din kropp relaterar till dina knän och är strategiskt adresserade och utvecklas när du går igenom programmet. Steg 1 är det enda ”valfria” steget. Ja, jag tränar 12 veckor endast med kroppsvikt själv varje år, men jag förstår om någon är i en sport som kräver extrem muskelmassa och styrka och helt enkelt inte vill göra kroppsviktfasen. Framför allt är mitt syfte att vägleda DIG till dina mål, och du kan absolut gå framåt i din egen takt. Steg 2 är dock extremt exakt och varje enskild rörelse ger dig ännu bättre resultat i samtliga målrörelser.
 • Vilka är de 9 YSV-principerna?
  1. Vi bygger från fotled och upp. Vrister till knän, knän till höfter, höfter mot axlar ... att bygga i denna ordning gör den mest skottsäkra kroppen enligt tyngdkraften, men inget tidigare system har faktiskt programmerats efter denna princip. Hur får du reda på din sanna atletik och skottisoleringspotential om du bygger dig ur balans från din naturliga design? Ju mer vi bygger uppifrån och ner, desto mer smärta och skador kommer vi att pga tyngdkraften. Ju mer vi bygger från grunden, desto mer frigör vi oss från smärtor och skador, desto mer atletiska blir vi och desto längre lever vi med en hög livskvalitet. 2. Bygg upp dig från sida till sida. Om du har mer smärta eller mer styrka på den ena sidan än den andra, skapar du inte bara överflödiga krafter på ena sidan över den andra, utan riskerar också att krångla mekaniken inom idrotten vilket avsevärt ökar dina chanser till skada, utanatt någon ens är i närheten. 3. Bygg från fram till bak. Bygg först upp din kropps muskler på framsidan och sedan baksidan. Eftersom vi rör oss framåt så måste framsidan alltid bromsa rörelser och därmed hantera hela belastningen som vi kommer med. Ju snabbare vi rör oss, desto mer belastning. Därför måste vi först bygga upp framsidan och sedan baksidan. Likadant när vi landar efter ett hopp osv. 4. Bygg både den korta rörelsen och den långa. Kan kan vara den viktigaste punkten (varför satte jag inte denna först?). Jag har alltid varit ett fan av att bygga styrka genom hela rörelseomfånget, från ytterläge till ytterläge. Likaså att äga/skapa kraft i alla ytterlägen likt gymnasterna gör. Det var först 2019 som jag märkte att något saknades, det räckte inte med att bara tänka så, utan man måste bygga styrka och kontroll även i de korta rörelserna för att kunna utvecklas optimalt. 5. Bygg från lätt till tungt. Detta koncept görs bra av många system, men saknas ofta i prestandaträning. I mitt system tillbringar vi 12 veckor om året i steg 1, dvs helt utan vikter. Japp, det stämmer, och även mina mest avancerade atleter börjar om varje år. Denna idé om att börja varje år, utan vikter är definitivt ovanlig i prestationsvärlden, men jag tar det ett steg längre när vi återvänder till vikter, där vi gradvis ökar varje vikt. Att ha så kallade "deload" perioder är superviktigt för att ge kroppen en chans att återhämta sig utan att tappa prestanda. 6. Bygg från sakta till snabb. Precis som punkt 5 där vi bygger från lätt till tungt så måste vi bygga från sakta till snabb. Allt handlar om att få kroppen att hantera belastningen. 7. Bygg och behåll en reserv. Bygg först upp din förmåga att bromsa en rörelse innan du går på din acceleration, bygg din landning före ditt hopp, bygg din förmåga att kontrollera en vikt ner precis före din förmåga att skjuta upp den ... Detta gäller för hela systemet, men jag kan till och med ge dig några specifika exempel. Innan vi sprintar lägger vi energi på att bli bättre att ta oss fram baklänges. Även när det är dags att komma upp till tyngre belastningar så STARTAR vi faktiskt med en perfekt kontrollerad rep ner, vilket betyder: vi ser först till att vi kan hantera en vikt ner innan vi börjar flytta den snabbt! Att bygga tvärtom ökar helt enkelt våra chanser att drabbas av smärta och skada, vilket i slutändan blir de främsta STOPPEN för att utvecklas. Om du alltid kan hantera din maxkraft uppmuntras din kropp att anpassa sig för att utvecklas mer och mer ... och mer! Vi har inte sett gränser för mänsklig atletisk anpassning, när vi "inte kan skada oss själva" i processen! Om du inte kan hantera din egen kraft kommer din kropp antingen att bli skadad eller hindra dig från att uttrycka din sanna potential i strävan att inte bli skadad. 8. Sanningen i siffror. Allt kan mätas och det av yttersta vikt att göra det. Vi gör det för att kunna bygga vår reserv enligt punkt 7. Vi måste veta vad som är standard och därmed vad vi ska jobba mot för att veta vad som krävs av oss. Det gäller antal set, reps, tempo, vila, motsånd. 9. Att träna utan smärta skapar bättre möjligheter till utveckling. Smärta är din kropp som skickar en kommunikation till dig. Kommer du att lyssna på den kommunikationen, bekräfta din kropp och ANVÄNDA problemet, eller kommer du att ignorera eller springa från meddelandet. Med tiden viker människor sig naturligt från mönstren där de har ont, vilket leder till obalanser och extremt utsatta områden som blir tickande tidsbomber för en skada. i mitt system bryr jag mig om din mätbara, smärtfria förmåga: varje rep, varje övning, varje pass. På så sätt blir du mer och mer skottsäker med tiden och du blir mer och mer kapabel att träna de områden du vill träna, utan att det gör ont ... så det blir ännu LÄTTARE att bli ännu mer skottsäker när du går! Det är en gåva som fortsätter att ge, och i sakens ordning kan du bli mycket mer skottsäker än normen på relativt kort tid. Varje vecka är det folk som hör av sig till mig med smärta/besvär och frågar om jag tror att jag kan hjälpa dem och i 99% av fallen har de här människorna testat allt. Dom har undvikit helt och hållet rörelsen som gör ont. Dom har försökt att träna sig igenom det som gör ont och försökt använda alla möjliga sätt att maskera smärtan (själva smärtan som din kropp försöker hjälpa dig med genom att berätta om). Detta kommer att slå tillbaka stort. I mitt system vill jag att man tänker såhär: MAN SKA KONTROLLERA rörelsen som gör ont, men på NIVÅEN där det inte gör ont (regression). Det är det tricket som 99% inte har provat. Sedan tillämpar jag denna princip på dem, och de avslutar med en framgångshistoria.
 • Behöver jag att träna upp mig innan jag kör igång med detta programmet?
  - Nej! Ingen förberedande träning är nödvändig.

Fortfarande mer frågor? Inga problem.

Skicka ett e-mail till gustav@yoursuccessvaxjo.se så ska jag besvara dom.

öka din presentation i löpning, cykling, fotboll, innebandy, padel, basket, osv.

bottom of page