top of page

Funktionell
bodybuilding
12 veckors program

Hitta formen på 12 veckor!
bygg muskler och minska i kroppsfett

Från idé till verklighet. Hur programmet skapades.

Jag älskar att lära mig nya saker och utveckla mig själv. En röd tråd i mitt lärande när det kommer till träning är att jag alltid letar efter hur man kan få maximala resultat med minsta möjliga insats.

Jag gillar helt enkelt att effektivisera allt. För att lyckas med detta krävs det en stor dos kunskap och erfarenhet.

Jag förstod tidigt att enbart läsa en massa böcker osv inte kommer att ta mig hela vägen. Utan jag kände att jag måste anlita coacher som är experter på detta och prata med folk som lyckats med det som jag själv vill bli expert i. 

Sagt och gjort. Jag anlitade en världskänd coach som är riktigt duktig inom området att maximera fettförbränning. Sen anlitade jag ytterligare en coach som är expert inom att maximera muskeltillväxt. Jag applicerade deras metoder på mig själv tillsammans med lite annat som jag lärt mig och fick grymma resultat. Visst, det krävdes en hel del av mig, men att ha verktygen gjorde att jag lyckades. Det gällde bara att hålla mig till planen.

Att vara min egen labbråtta har varit ett måste för mig för att jag ska förstå allt på ett bättre sätt. "Learning by doing".

Mitt program "Funktionell - Bodybuilding" bygger på de principer och metoder som jag använde mig av när jag hittade min form på endast 12 veckor. Och det är det som du får när du investerar i detta programmet + mitt viktminskningsprogram steg 2 (se paket pris nedan).

"Programmet kan utföras hemma, utomhus eller på gymmet"

 

Min tanke när jag satte ihop programmet var att skapa ett program med en korrekt progression för att du ska bygga muskler samtidigt som du ska bränna fett. Det ska vara tidseffektivt, enkelt och ge resultat. Du kommer att bli lite starkare, men fokus ligger inte på det, utan fokus ligger på att maximera muskeltillväxt och minska i kroppsfett. 

Övningarna är noggrant utvalda för att vara så funktionella som möjligt. Med det menar jag övningar som du har nytta av i din vardag. Det unika med programmet är helheten, där en stor del ligger på periodiseringen.

När det kommer till att bygga muskler och minska i kroppsfett är det inte bara träningen som är viktig, utan även kosten. 

Jag rekommenderar dig därför att även investera i något av mitt kostprogram och följa det samtidigt som du tränar enligt detta programmet. Gör du det så kommer dina resultat att bli långt bättre.

 

Pris:
Funktionell Bodybuilding: 999 kr inklusive 6% moms.

 

Kombinera gärna med mitt kostprogram.

 

"Allt du behöver ha är kontinuitet i din träning, vilket innebär att du varje vecka följer schemat enligt plan.

Så länge du lyckas med det, så kommer dina resultat att komma. Var tålmodig och noggrann!"

Det här får du:

Funktionell Bodybuilding innefattar 3 stycken träningsprogram som skickas till din angivna e-postadress i form av ett pdf-dokument, efter att du har gjort din inbetalning (faktura, skickas till dig efter att du har gjort din beställning).

Funktionell Bodybuilding är upplagd efter att du ska träna 3 ggr/vecka, med helst en vilodag mellan varje pass.
Du får ett dynamiskt veckoschema för varje övning med angivna set, repetitioner, tempo och vilotid. 

Alla övningarna är beskrivna i text och visas även i film.

Programmet sträcker sig över 12 veckor.

Du måste ha tillgång till:
x Kettlebells i olika vikter. Detta redskapet kan du använda dig av till i princip alla övningar.

Förslagsvis:
Män: 12, 16, 20, 24 kg. Men det kan såklart variera stort.

Kvinnor: 8, 12, 16, 20 kg. Men det kan såklart variera stort.

Du köper det till ett bra pris på RUSTA
x Lättare hantlar i någon övning, men det funkar att vara kreativ med någon annan typ av vikt.
x Skivstång för någon övning, men inget måste, utan kettlebells är funkar bra.

Hör av dig till mig för att beställa ditt program.

bottom of page