top of page
Screenshot_20231023_163105_Instagram.jpg

 Personlig träning

"face to face"  

Träna smartare, inte hårdare

Du är inte bara en annan klient i en mapp

DU är en individ med särskilda behov som skiljer sig från nästa person. Jag värderar det högt när jag programmerar din träning. Jag använder inte några allmänna program. Varje program skapas för varje individ baserat på hur de uppnår en förbättring på bästa sätt. Du kan förvänta dig att den ska anpassas efter dig. Alla är olika.

 

Du kommer att få resultat 

Oavsett om ditt mål är att klara av lyfta tyngre, springa snabbare och/eller längre, förbättra din teknik, bli rörligare, få mindre smärta, uppleva mindre besvär, så finns jag här för dig. Mina program lämnar ingen sten ovänd. De är omsorgsfullt utformade kring dina specifika mål och den TID du kan förbinda dig till träningen. 

Jag besitter en gedigen utbildning och erfarenhet

Jag har jobbat som personlig tränare ända sedan 2013.

Från då och fram till nu har jag hunnit med över 8500 st utförda PT timmar.

Pris

60 minuter 789 kr inklusive 6% moms.

Betalning sker mot faktura med betalningskrav inom 15 dagar


 
Körersättning

Vid köp av tjänst med en totalsträcka som är längre än 19,9 km tur och retur från mitt kontor i Gummatorp, Friskogen 1 35575 Åryd tillkommer körersättning på 75 kr (inklusive moms) för varje påbörjad mil.

Exempel:
20-40 km = 75 kr (inklusive moms) i körersättning.
40-50 km = 150 kr (inklusive moms) i körersättning.
50-60 km = 225 kr (inklusive moms) i körersättning.
60-70 km = 300 kr (inklusive moms) i körersättning.
osv.

Avbokning

Skulle du mot all förmodan bli sjuk eller inte kan närvara på det inplanerade mötet av någon annan anledning, så är det viktigt att du meddelar detta minst 24 timmar innan den inplanerade tiden. Om du inte meddelar mig detta tidigare än 24 timmar innan den inplanerade tiden kommer du att debiteras hela kostnaden för det inplanerade mötet. 

Your Success Växjö äger rätten att boka av det inplanerade mötet ända fram till den inplanerade tiden för mötet.


 
Allt deltagande sker på egen risk.

PT-licens.png

Vad säger kunderna?

Emelie, PT-kund.

"Jag har alltid varit en aktiv person med hästar och hundar som tar upp min fritid. Men trots detta började kilona ticka på och högintensiv träning saknades. Efter misslyckade försök med viktnedgång och träning på egen hand kände jag att det var dags att ta hjälp av en PT. Jag tog kontakt med Gustav och i slutet av juli träffades vi och satte upp långsiktiga mål. Gustav är grym på att motivera och anpassa träningen efter ens behov och förmåga. Fördelen för mig är att Gustav kommer hem till en och träningen är anpassad för att kunna utföras hemma vilket passar mig bra då jag inte behöver lägga tid på att ta mig till och från gymmet. Träningen har gjort mig starkare och stabilare i kroppen och konditionen har förbättrats mycket. Viktmässigt har jag hittils gått ner 14 kg (knappt 5 månader) och planen är att fortsätta med Gustav som PT under 2018 för att nå mina mål och skapa en hållbar livsstil".

bottom of page