Personlig träning

"face to face"  

Träna smartare, inte hårdare

Du är inte bara en annan klient i en mapp

DU är en individ med särskilda behov som skiljer sig från nästa person. Jag värderar det högt när jag programmerar din träning. Jag använder inte några allmänna program. Varje program skapas för varje individ baserat på hur de uppnår en förbättring på bästa sätt. Du kan förvänta dig att den ska anpassas efter dig. Alla är olika.

 

Du kommer att få resultat 

Oavsett om ditt mål är att klara av lyfta tyngre, springa snabbare och/eller längre, förbättra din teknik, bli rörligare, få mindre smärta, uppleva mindre besvär, så finns jag här för dig. Mina program lämnar ingen sten ovänd. De är omsorgsfullt utformade kring dina specifika mål och den TID du kan förbinda dig till träningen. 

Jag besitter en gedigen utbildning och erfarenhet

Jag har jobbat som personlig tränare på heltid ända sedan 2013.

Från då och fram till nu har jag hunnit med över 8500 st utförda PT timmar.

 

De allra flesta personliga tränare i Växjö har andra jobb som huvudsyssla och extraknäcker som personlig tränare när tid finns. Jag har jobbat som personlig tränare till 100% sedan 2013. Det är något som jag tycker att man ska värdesätta när man anlitar en personlig tränare.

Pris

 

1 timme 749 kr inklusive moms.

5 timmar 3495 kr inklusive moms.

10 timmar 6490 kr inklusive moms.

Körersättning

Vid köp av tjänst längre än 3 mil tur och retur från mitt kontor på Ekesåsvägen 17 i Växjö tillkommer körersättning på 60 kr

(inklusive 6% moms) för varje påbörjad mil.

Räkneexempel för körersättning
30-40 km = 60 kr (inklusive moms) i körersättning.
40-50 km = 120 kr (inklusive moms) i körersättning.
50-60 km = 180 kr (inklusive moms) i körersättning.
60-70 km = 240 kr (inklusive moms) i körersättning.
osv.

Betalning sker mot faktura

Samtliga klippkort är giltiga under ett års tid, från och med faktura datumet.

Ingen återbetalning av klippkort sker.

PT-licens.png

Vad säger kunderna?

Emelie, PT-kund.

"Jag har alltid varit en aktiv person med hästar och hundar som tar upp min fritid. Men trots detta började kilona ticka på och högintensiv träning saknades. Efter misslyckade försök med viktnedgång och träning på egen hand kände jag att det var dags att ta hjälp av en PT. Jag tog kontakt med Gustav och i slutet av juli träffades vi och satte upp långsiktiga mål. Gustav är grym på att motivera och anpassa träningen efter ens behov och förmåga. Fördelen för mig är att Gustav kommer hem till en och träningen är anpassad för att kunna utföras hemma vilket passar mig bra då jag inte behöver lägga tid på att ta mig till och från gymmet. Träningen har gjort mig starkare och stabilare i kroppen och konditionen har förbättrats mycket. Viktmässigt har jag hittils gått ner 14 kg (knappt 5 månader) och planen är att fortsätta med Gustav som PT under 2018 för att nå mina mål och skapa en hållbar livsstil".